lifestyle

Οι μεγάλες οι αγάπες δεν τελειώνουν… Διάσημα ζευγάρια που χώρισαν για να ξαναπαντρευτούν μεταξύ τους

Ποιος είπε ότι ο έρωτας και ο γάμος είναι εύκολη υπόθεση; Υπάρχουν ζευγάρια που ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν κι έχτισαν μία κοινή ζωή, αλλά στη συνέχεια χώρισαν για να τα ξαναβρούν μερικά χρόνια μετά και γιατί όχι… να ξαναπαντρεύτηκαν. 

Φαίνεται πως κάποια ζευγάρια χρειάζονται λίγο χρόνο – ή και πολύ – χώρια για να καταλάβουν ότι ο πρώην τους είναι τελικά ο άνθρωπος με τον οποίο θέλουν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μέσα σε έναν γάμο. Κι αν τους πήρε λίγο παραπάνω να το καταλάβουν… κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει ο σοφός λαός.

Εξαίρεση δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν οι celebrities.

Πολλά από τα πιο διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ έχουν περάσει αρκετά σκαμπανεβάσματα στον γάμο τους με αποτέλεσμα να χωρίσουν αλλά φαίνεται πως η αγάπη τους ήταν πιο δυνατή και έφερε τον ένα στο δρόμο του άλλου και πάλι. 

Από την Ελίζαμπεθ Τέιλορ με τον Ρίτσαρντ Μπάρτον μέχρι την Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ, αυτά είναι κάποια από τα ζευγάρια διασήμων που παντρεύτηκαν χώρισαν, τα ξαναβρήκαν και τελικά ξαναπαντρεύτηκαν με τους ίδιους. Άλλοι παρέμειναν μαζί κι άλλοι χώρισαν οριστικά και αμετάκλητα. 

Κάποιοι μπορεί να είναι ξανά μία ανάσα πριν το διαζύγιο αλλά μέχρι να πέσουν οι υπογραφές όλα είναι ανοιχτά…

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ

Ξεκινάμε από τα πρόσωπα των ημερών: Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ. Τόνοι μελανιού έχουν χυθεί για αυτό το ζευγάρι του Χόλιγουντ με ένα love story βγαλμένο από παραμύθι. 

Χωρίζει το ζευγάρι, μένουν σε χωριστά σπίτια, πουλάνε την έπαυλή τους αξίας 60 εκατ. δολαρίων στο Μπέβερλι Χιλς στην Καλιφόρνια, φοράνε ή δεν φοράνε τις βέρες τους, την φίλησε στο μάγουλο… αυτά κι άλλα πολλά απασχολούν τα ξένα ΜΜΕ σε μία προσπάθεια να μαντέψουν ποιο είναι το μέλλον του χολιγουντιανού ζευγαριού. 

Οι δυο τους ήταν το απόλυτο ζευγάρι τη δεκαετία του 2000. Μάλιστα, τους αποκαλούσαν «Beniffer» από τα αρχικά των ονομάτων τους.

Ο Μπεν Άφλεκ πρωταγωνιστούσε στο βίντεο κλιπ της Τζένιφερ Λόπεζ «Jenny from the block» και μετά την είδηση για τον αρραβώνα τους το 2002, το ζευγάρι απέκτησε τεράστια φήμη.

Ο γάμος τους αναβλήθηκε «λόγω της υπερβολικής προσοχής των μέσων ενημέρωσης» λίγο πριν παντρευτούν και ο χωρισμός τους επιβεβαιώθηκε στις αρχές του 2004.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν άλλους κι έκαναν και παιδιά αλλά το 2021, 17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους, η είδηση της επανασύνδεσης ήρθε για να φέρει τα πάνω κάτω στο Χόλιγουντ.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Απρίλιο του 2022 πριν παντρευτεί όχι μόνο μία, αλλά δύο φορές.

Τώρα, ούτε δύο χρόνια μετά, οι φήμες τους θέλουν να χωρίζουν και πάλι.

Ρίτσαρντ Μπάρτον – Ελίζαμπεθ Τέιλορ

Η θυελλώδης σχέση της σταρ του Χόλιγουντ Ελίζαμπεθ Τέιλορ και του Ουαλού ηθοποιού Ρίτσαρντ Μπάρτον ξεκίνησε στη Ρώμη, ενώ γύριζαν το κινηματογραφικό έπος Κλεοπάτρα.

Τον ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά. «Παθαίνω οργασμό ακούγοντας απλώς τη φωνή του» είπε αλλά κι εκείνος κάπως ανάλογα αισθάνθηκε.

«Ερωτεύτηκα αμέσως. Ήταν σαν να αντανακλούσε ομορφιά αιώνων, ακαταμάχητη σαν την έλξη της βαρύτητας». Οι δυο τους αγαπήθηκαν εμμονικά.

Λέγεται μάλιστα ότι ο Έντι Φίσερ, τέταρτος σύζυγος της Τέιλορ, σταμάτησε να έρχεται στο πλατό όταν ο Ρίτσαρντ και η Ελίζαμπεθ γύριζαν μαζί μια σκηνή.

Τον Απρίλιο του 1963, η σύζυγος του Μπάρτον, Σίμπιλ, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ και ο Ρίτσαρντ Μπάρτον παντρεύτηκαν στο Μόντρεαλ στις 15 Μαρτίου 1964.

Χώρισαν μετά από δέκα χρόνια, το 1974 και ξαναπαντρεύτηκαν το 1975, πριν χωρίσουν οριστικά το 1976.

Μέλανι Γκρίφιθ – Ντον Τζόνσον

Η Μέλανι Γκρίφιθ και ο Ντον Τζόνσον έμειναν παντρεμένοι μόνο για έξι μήνες, το 1976, χώρισαν αλλά ξαναπαντρεύτηκαν το 1989, για να ξαναχωρίσουν, οριστικά αυτή τη φορά, τρία χρόνια αργότερα.

Μέλανι Γκρίφιθ και Ντον Τζόνσον ήταν ένα από τα πιο διάσημα κι αγαπημένα ζευγάρια των δεκαετιών του ’80 και του ’90. Μέχρι σήμερα, και παρά το γεγονός ότι αλληλοπαντρεύτηκαν και αλληλοχώρισαν δυο φορές, παραμένουν φίλοι και συχνά τους βλέπουμε μαζί με την κόρη τους, την ηθοποιό Ντακότα Τζόνσον.

Η Γκρίφιθ άρχισε να βγαίνει με τον Ντον Τζόνσον όταν ήταν μόνο 14 ετών, το 1973. Το ειδύλλιο τους εξελίχθηκε πολύ γρήγορα, όταν παντρεύτηκαν το 1976, αν και η σχέση τους μέτραγε μόνο 6 μήνες.

Ωστόσο οι δύο τους απομακρύνθηκαν και γρήγορα βρέθηκαν σε άλλες αγκαλιές. Η παλιά φλόγα όμως δεν είχε σβήσει και η Μέλανι επέστρεψε στον Ντον για να ξαναπαντρευτούν τον Ιούνιο του 1989 και τέσσερις μήνες αργότερα να αποκτήσουν την κόρη τους Ντακότα Τζόνσον.

Χώρισαν τον Μάρτιο του 1994, τα βρήκαν αργότερα αλλά χώρισαν και πάλι το Μάιο του 1995.

Έμειναν μαζί μέχρι το 1996 και αργότερα προχώρησαν σε άλλους γάμους.

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ – Τζέσικα Μπίελ

Είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της διεθνούς σόουμπιζ είναι αναμφισβήτητα ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και η Τζέσικα Μπίελ που παραμένουν τρελά ερωτευμένοι και δεν διστάζουν να το μοιραστούν με αναρτήσεις τους στα social media.

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και η Τζέσικα Μπίελ συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2007 όταν η νεαρή ηθοποιός παρευρέθηκε σε ένα πάρτι γενεθλίων που διοργάνωνε ο Τίμπερλεϊκ για έναν από τους φίλους του και η σχέση τους δεν άργησε να γίνει επίσημη. Ωστόσο, τον Μάρτιο του 2011 – τέσσερα χρόνια μετά την επισημοποίηση της σχέσης τους – ο Τίμπερλεϊκ και ο Μπίελ αποφάσισαν να χωρίσουν.

Οι εκπρόσωποί τους εξέδωσαν μια δήλωση στο People για τον χωρισμό λέγοντας πως «επιβεβαιώνουμε ότι αποφάσισαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Οι δυο τους παραμένουν φίλοι και συνεχίζουν να έχουν το υψηλότερο επίπεδο αγάπης και σεβασμού ο ένας για τον άλλον».

Ο χωρισμός τους, ωστόσο, δεν κράτησε πολύ και τον Δεκέμβριο του 2011 ήρθε η πρόταση γάμου. Το ζευγάρι έχει δύο γιους, που γεννήθηκαν το 2015 και το 2020.

Κέιτι Πέρι – Ορλάντο Μπλουμ

Μετά την τυχαία συνάντησή τους σε ένα πάρτι μετά την απονομή των Χρυσών Σφαίρων τον Ιανουάριο του 2016, η σχέση της Κέιτι Πέρι και του Ορλάντο Μπλουμ άνθισε.

Ωστόσο, μετά από έναν χρόνο που βγαίνανε οι εκπρόσωποι του ζευγαριού επιβεβαίωσαν ότι «έπαιρναν χώρο με σεβασμό, και αγάπη ο ένας από τον άλλο».

Αυτός ο χωρισμός κράτησε μέχρι τον Αύγουστο του 2017, όταν οι δυο τους εθεάθησαν σε μια συναυλία μαζί.

Η Κέιτι Πέρι αναφερόμενη στο πόσο επώδυνος ήταν ο χωρισμός τους για εκείνη είχε πει: «Η καριέρα μου ήταν σε αυτήν την τροχιά όταν ανέβαινε, ανέβαινε και ανέβαινε, και μετά είχα τη μικρότερη αλλαγή, όχι τόσο τεράστια από εξωτερική άποψη. Αλλά για μένα, ήταν σεισμική».

Το ζευγάρι απέκτησε ένα παιδί τον Αύγουστο του 2020.

Έλον Μασκ – Ταλούλα Ράιλι

Συνοπτικά ο Έλον Μασκ και την Ταλούλα Ρίλεϊ, παντρεύτηκαν το 2010, χώρισαν το 2012 και ξαναπαντρεύτηκαν το 2013 για να ξαναχωρίσουν το 2014.

Ο Αμερικανός μεγιστάνας Έλον Μασκ άρχισε να βγαίνει με την Αγγλίδα ηθοποιό Ταλούλα Ράιλι το 2008, την οποία παντρεύτηκε και χώρισε δύο διαφορετικές φορές μέσα σε έξι χρόνια.

Λέγεται ότι συναντήθηκαν σε ένα μπαρ στο Λονδίνο, και ότι «τα βρήκαν αμέσως».

Η Ταλούλα Ράιλι και ο Έλον Μασκ παντρεύτηκαν για πρώτη φορά, το 2010. Ωστόσο, ο πρώτος τους γάμος έληξε το 2012, όταν εκείνη φέρεται να έφυγε με 16 εκατ. δολάρια ως μέρος ενός διακανονισμού για το διαζύγιο.

«Ήταν μια καταπληκτική τετραετία. Θα σ’αγαπώ για πάντα. Θα κάνεις κάποιον πολύ χαρούμενο μια μέρα», έγραψε ο Έλον Μασκ τότε στο Twitter.

Το επόμενο καλοκαίρι, ξαναπαντρεύτηκαν. Στη συνέχεια, όμως, τον Δεκέμβριο του 2014, η Ταλούλα υπέβαλε αίτηση διαζυγίου για δεύτερη φορά, για να την αποσύρει έναν χρόνο αργότερα. Τον Μάρτιο του 2016, η Ταλούλα ζήτησε διαζύγιο για τρίτη φορά και το ζευγάρι χώρισε οριστικά, ενώ δεν έχουν αποκτήσει μαζί παιδιά.

Ο Έλον Μασκ είπε στο Forbes εκείνη την εποχή: «Χωρίσαμε για αρκετούς μήνες για να δούμε αν η απουσία κάνει την καρδιά να αγαπά, και δυστυχώς δεν το έκανε. Την αγαπώ ακόμα, αλλά δεν είμαι ερωτευμένος μαζί της». Την αποκάλεσε επίσης «μια σπουδαία γυναίκα» και είπε ότι «θα είναι πάντα φίλος» της.

Φωτογραφίες αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ 

To άρθρο Οι μεγάλες οι αγάπες δεν τελειώνουν… Διάσημα ζευγάρια που χώρισαν για να ξαναπαντρευτούν μεταξύ τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button