lifestyle

Στέφανο Σαρτίνι για Ρούλα Κορομηλά: Ο καθένας μας έχει πια τη ζωή του

«Σήμερα δεν υπάρχει επικοινωνία, έτσι είναι η ζωή» εξομολογείται ο Στέφανο Σαρτίνι.

Ο Στέφανο Σαρτίνι μίλησε τόσο για την τηλεοπτική του απουσία όσο και για την μακρόχρονη συνεργασία με την Ρούλα Κορομηλά, με την οποία πια δεν διατηρεί σχέσεις, στη συνέντευξη που έδωσε στην κάμερα της εκπομπής “Δύο στις 10” και τη δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου το Σάββατο στην ΕΡΤ.

«Αν έκανα εγώ τη σκηνοθεσία στο “Σπίτι με το MEGA”, δεν θα έκανα τέτοιου ύφους σόου. Δηλαδή θα το άλλαζα όλο, δεν θα μου άρεσε πολύ να το κάνω έτσι όπως είναι.

Μετά από τρία βαριέμαι, με κουράζει εμένα να βλέπω έναν ίδιο τραγουδιστή να τραγουδάει 80 τραγούδια μέσα σε δυο ώρες» υπογράμμισε, αρχικά, ο έμπειρος Ιταλός σκηνοθέτης.

«Υπήρχε μια περίοδος χωρίς να είναι η Ρούλα Κορομηλά στην τηλεόραση και είπα “γιατί όχι;”. Νομίζω ότι άξιζε τότε να είναι στην τηλεόραση. Σήμερα δεν υπάρχει επικοινωνία, έτσι είναι η ζωή. Ο καθένας μας έχει πια τη ζωή του».

«Δεν φταίω εγώ που δεν γίνονται σήμερα τέτοια σόου. Φταίει που κάποιος δεν πιστεύει να κάνει τέτοια πια σόου στην Ελλάδα. Τα κανάλια τώρα δεν πιστεύουν σε τέτοιο είδος.

  

Από την άλλη όμως υπάρχει, όπως υπήρχε ο πρόεδρος Κυριακού που ήταν πολύ ανοιχτό μυαλό και έβλεπε μπροστά ώστε να δει πως “πουλάει” να κάνει ένα σόου» πρόσθεσε, ακόμα, ο Στέφανο Σαρτίνι στην ΕΡΤ.

To άρθρο Στέφανο Σαρτίνι για Ρούλα Κορομηλά: Ο καθένας μας έχει πια τη ζωή του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button