Αθλητικά

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναχώρησε για το Βελιγράδι

Στο πλευρό του Παναθηναϊκού θα βρεθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ενόψει της αποψινής (20:00, Newsit.gr, NovaSports 4) αναμέτρησης με την Μακάμπι τελ Αβίβ, για τα πλέι οφ της Euroleague.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα δώσει ξανά το “παρών” σε εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού στη Euroleague και πιο συγκεκριμένα στους δύο κομβικούς αγώνες με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο “Αλεξάνταρ Νίκολιτς Χολ”, στο game 3 της σειράς των πλέι οφ της Euroleague έχοντας σαν στόχο να κάνει το break και έτσι να μείνει… ζωντανός για την πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα βρίσκεται το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (30.04) στην πρωτεύουσα της Σερβίας. Θυμίζουμε πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε βρεθεί και στις εκτός έδρας νίκες σε Μονακό, Μιλάνο, Μπολόνια και Μόναχο, ενώ επανεμφανίστηκε μετά από δύο χρόνια και στο ΟΑΚΑ για το Game 2 της σειράς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

To άρθρο Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναχώρησε για το Βελιγράδι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button