ΓυναίκαΜόδα

Ξεσάλωσε στη Μύκονο η Φαίη Σκορδά – Η συνάντηση με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Στη Μύκονο βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές η Φαίη Σκορδά κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν δίστασε να μοιραστεί φωτογραφίες και βίντεο από το Σαββατοκύριακο της στο κοσμοπολίτικο νησί στα social media. Η Φαίη Σκορδά απήλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα του Αιγαίου αλλά και ξέφρενες βραδιές στα πιο γνωστά στέκια της Μυκόνου.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Fay’s Time εντοπίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV να περπατά στα σοκάκια συνοδευόμενη από έναν μεσήλικο άνδρα και ένα φιλικό ζευγάρι. Ντυμένη κομψά με μαύρο φόρεμα, λευκή εσάρπα και ψηλοτάκουνα πέδιλα συγκέντρωσε πάνω της τα βλέμματα αν και όταν αντίκρισε την κάμερα φάνηκε ότι ένιωσε κάπως αμήχανα.

Την είδαμε να επισκέπτεται κοσμικά στέκια της Μυκόνου, να φωτογραφίζεται με την Μαρίνα Βερνίκου, την Χριστίνα Πολίτη και τον Γιώργο Μαζωνάκη. Μάλιστα με τον δημοφιλή ερμηνευτή βρέθηκαν σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Σαρμπέλ και όταν ο Μαζώ πήρε το μικρόφωνο εκείνη τραγουδούσε μαζί του.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button