Οικονομία

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις αποζημιώσεων για ζημιές σε φυτική παραγωγή από τη φωτιά στην Κερατέα

Τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση για αποζημίωση από την πυρκαγιά στις αρχές Αυγούστου στην Κερατέα έχουν οι πληγέντες των οποίων η φυτική παραγωγή υπέστη ζημιές. 

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Λαυρεωτικής «Οι ασφαλισμένοι στον ΕΛΓΑ παραγωγοί που έχουν υποστεί ζημιές σε φυτικό κεφάλαιο στην Κερατέα (Μητροπήσι, Χάρβαλο Μανούτσο, Δημολάκι, Δροσιά, Αρί) μπορούν να υποβάλουν δηλώσεις ζημιάς, εφόσον έχουν καταθέσει Δήλωση Καλλιέργειας ΟΣΔΕ-ΕΛΓΑ έτους 2024 ή 2025».

Τρόπος υποβολής: Ηλεκτρονικά από τον Ανταποκριτή του ΕΛΓΑ

Απαιτούμενο δικαιολογητικό για την υποβολή της δήλωσης είναι η Ενιαία Δήλωση Καλλιέργειας Ασφάλισης Φυτικής Παραγωγής ΕΛΓΑ έτους 2024 ή 2025, στην οποία πρέπει να είναι σημειωμένα τα αγροτεμάχια που ζημιώθηκαν.

Οι πληγέντες μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Δημοτικό Κατάστημα Κερατέας επί της Λεωφόρου Σουνίου 37 στην Κερατέα και συγκεκριμένα στον 2ο Όροφο, στην Τεχνική Υπηρεσία.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button