Νωρίς πέταξες προς το φως και μας άφησες

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ / NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
Με ένα συγκινητικό κείμενο στο Instagram αποχαιρέτισε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ τον Σωκράτη Ευαγγέλου, τον 32χρονο ποδοσφαιριστή που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σήμερα (20.03.2025) το πρωί.
Η είδηση πως ο 32χρονος παίκτης, που κατά το παρελθόν είχε αγωνιστεί και στη Football League, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην τοπική κοινωνία της Λάρισας, της πόλης από την οποία καταγόταν ο Σωκράτης Ευαγγέλου. Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, που γνώριζε τον νεαρό ποδοσφαιριστή, του είπε «αντίο» με μια ανάρτηση.
Η γνωστή ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία του άτυχου ποδοσφαιριστή και τη συνόδευσε με ένα μικρό αλλά γεμάτο συγκίνηση κείμενο.
«Περνάνε άγγελοι από τη ζωή μας, θροΐζουν τα φτερά τους στις ζωές μας και τις κάνουν πιο βελούδινες πιο υποφερτές.
Και σαν άγγελοι μας δείχνουν το δρόμο προς το φως. Και μας γεμίζουν με αγάπη και χαμόγελα. Και κάποια στιγμή πετάνε και φεύγουν.
Κι εσύ ένας τέτοιος ήσουν μα έφυγες νωρίς. Νωρίς πέταξες προς το φως και μας άφησες. Στην χρυσή αιωνιότητα που σε περιμένει».