ΓυναίκαΜόδα

Μαίρη Συνατσάκη: Απαντά στον Ηλία Ψινάκη μετά τα όσα είπε για εκείνη

Η Μαίρη Συνατσάκη αποφάσισε να δώσει το πρωί της Κυριακής 28/4 τη δική της απάντηση στον Ηλία Ψινάκη μετά τα όσα είπε για την ίδια ο γνωστός μάνατζερ κατά τη διάρκεια του J2US, στο οποίο διαγωνίζεται ο σύντροφός της Ίαν Στρατής.

Η Μαίρη Συνατσάκη, που δεν έχει μάθει να μην απαντάει σε ό,τι θεωρεί ότι την θίγει και την προσβάλλει, μέσα από την ανάρτησή της επιμένει για σεξιστική συμπεριφορά του Ηλία Ψινάκη κατά της Κατερίνας Λιόλιου και τονίζει ότι αν ήθελε να πουλήσει τα ρούχα της, όπως εκείνος υποστήριξε, θα επιδίωκε την εύνοιά του, μιας και έχει μεγάλη επιρροή σε θέματα Lifestyle.

Συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε: «Σχετικά με το χθεσινό “σόου”. Υπάρχουν δυο πράγματα εξίσου προφανή και τα δυο: Το ένα είναι η συμπεριφορά του κ. Ψινάκη απέναντι στην κα. Λιόλιου. Αυτό είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να δει απλώς γκουγκλάροντας, Ψινάκη-Λιόλιου. Η δικαιολογία περί προσυνεννόησης – αν υπήρξε – δεν ακυρώνει την πράξη.

Ένας άνδρας ανοίγει το μπούστο μιας γυναίκας και μετά τη γυρίζει και το κατεβάζει σε κοινή θέα και όλα αυτά σε μουσικό τηλεοπτικό πρόγραμμα υψηλής τηλεθέασης. Το σχόλιό μου για σεξισμό και χειρονομίες φαντάζομαι είναι προφανές. Το δεύτερο είναι η επιρροή του κ. Ψινάκη σε θέματα Lifestyle εδώ και πολλά χρόνια. Σκέφτομαι λοιπόν πως αν ενδιαφέρεσαι να πουλήσεις τα ρουχαλάκια σου χρειάζεσαι τον καλό του λόγο και όχι την αντιπάθειά του.

Είναι προφανές πως αν ο στόχος μου ήταν τα ρουχαλάκια μου θα έπρεπε να μείνω σιωπηλή».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button