ΓυναίκαΜόδα

Πάνος Σταθακόπουλος: «Δεν πρόκειται να συνεργαστώ ποτέ ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Ο Πάνος Σταθακόπουλος έδωσε συνέντευξή στη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου. Ο γνωστός ηθοποιός αυτή την περίοδο βρίσκεται σε γυρίσματα για τη νέα κωμική σειρά των Ρέππα-Παπαθανασίου «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», η οποία αναμένεται το ερχόμενο φθινόπωρο μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

«Είμαι στον χώρο από το 1988 και δυστυχώς έχω βιώσει πισώπλατες μαχαιριές που με έχουν πληγώσει, γιατί τα έβλεπα πιο ρομαντικά τα πράγματα, πιο συλλογικά, πιο φιλικά αλλά διαπίστωσα ότι είναι δύσκολο να κρατηθούν φιλίες σε αυτόν τον χώρο», δηλώνει ο Πάνος Σταθακόπουλος.

«Είμαι τυχερός που έχω κρατήσει φιλία τόσων ετών με κάποιους συναδέλφους, όπως είναι ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Έφη Μουρίκη, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος. Αλλά δυστυχώς έτσι είναι η ζωή. Θα μας στενοχωρήσει, θα πληγωθούμε, όμως πρέπει να το αφήσουμε στην άκρη για να συνεχίσουμε», συμπληρώνει ο ηθοποιός.

«Έχω βιώσει άσχημες συμπεριφορές στο θέατρο και μάλιστα από ανθρώπους που δεν το περίμενα. Με έχουν πληγώσει πάρα πολύ, κυρίως στα πρώτα χρόνια της καριέρας μου. Δεν θέλω όμως να πω περισσότερα», εξομολογείται ο Πάνος Σταθακόπουλος στη συνέχεια της συνέντευξης.

Τώρα που όλο αυτό έχει καταλαγιάσει, έχει περάσει από τη Δικαιοσύνη, και μιλάω για τον Πέτρο Φιλιππίδη, που σε έβαλε στην τηλεόραση στο «Κλειδί»… Αν επέστρεφε στο θέατρο, θα συνεργαζόσουν μαζί του;

«Ποτέ», απαντά κοφτά και μονολεκτικά ο Πάνος Σταθακόπουλος.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button