Αθλητικά

Γαλλία: Υποβιβασμός και επεισόδια από τους οπαδούς της Τρουά

Δύσκολες στιγμές για την Τρουά. Ο γαλλικός σύλλογος, που πριν από ένα χρόνο βρισκόταν στη Ligue 1, υποβιβάζεται πλέον και από τη Ligue 2 στην τρίτη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου μετά την ισοπαλία 1-1 εναντίον της Βαλανσιέν, προκαλώντας την αντίδραση των φιλάθλων της.

Ο αγώνας διακόπηκε στο 88ο λεπτό από τον διαιτητή, αφού οι οπαδοί της Τρουά άρχισαν να πετούν φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό ενόχλησε τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι απάντησαν πετώντας ξανά τις φωτοβολίδες στους οπαδούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο συνεχόμενοι υποβιβασμοί έρχονται-όπως αναφέρουν οι Γάλλοι- ως συνέπεια της κακοδιαχείρισης του City Football Group στην Τρουά.

Το 2020, η ομάδα των επενδυτών αγόρασε τον γαλλικό σύλλογο που ήταν στη Ligue 2. Πέτυχαν την άνοδο στη Ligue 1 και εκεί άρχισαν τα προβλήματα. Αποκτήθηκε ο Σάβιο για 6,5 εκατομμύρια ευρώ- η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου- και δεν έκανε καν το ντεμπούτο του μαζί τους. Την περασμένη σεζόν έφυγε αμέσως ως δανεικός στην PSV Αϊντχόφεν, ενώ στη συνέχεια δόθηκε ξανά δανεικός στη Τζιρόνα -που ανήκει στην City Group- και το καλοκαίρι θα υπογράψει με τη Μάντσεστερ Σίτι.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button