ΓυναίκαΜόδα

Νίκος Μουρατίδης για τον Χρήστο Μάστορα: «Ακούω διάφορα τελευταία που συμβαίνουν και δεν μου αρέσουν»

Ο Νίκος Μουρατίδης ήταν καλεσμένος στην διαδικτυακή εκπομπή του Ηλία Ψινάκη «Γηροκομείο» και μίλησε με τον μάνατζερ για όλα.

Ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Χρήστο Μάστορα, τον οποίο όπως είπε τον εκτιμάει πολύ.

Η.Ψ.: Την ταινία με τον Μάστορα την είδες;

Ν.Μ.: Ωραία ήταν, γι’ αυτό έχει και επιτυχία.

Η.Ψ.: Εγώ τον Μάστορα τον εκτιμώ πάρα πολύ σαν παιδί.

Ν.Μ.: Κι εγώ, αν και ακούω διάφορα τελευταία που συμβαίνουν και δεν μου αρέσουν. Τα ακούω από ανθρώπους όχι εχθρούς, που τον συμπαθούν πολύ.

Η.Ψ.: Νομίζεις ότι έχει επηρεάσει την καριέρα του το ότι σταμάτησε ο Κουτράκης να είναι μάνατζέρ του;

Ν.Μ.: Είχε ξεκινήσει λίγο πριν, και μέσα σε αυτό το λίγο πριν ήταν και η απόφασή του να σταματήσει με τον Κουτράκη. Τον Χρήστο τον συμπαθώ πολύ, τον θεωρώ πανέξυπνο και χαριτωμένο. Αλλά τώρα μαθαίνω ότι κάθε βράδυ είναι λιώμα, λιώμα!

Η.Ψ.: Ντάξει, μπορεί να περνάει τα ερωτικά του. Γιατί εμείς δεν ήμασταν λιώμα μικροί;

Ν.Μ.: Ναι, αλλά εμείς δεν βγαίναμε στην πίστα να τραγουδήσουμε και να δεχτούμε κόσμο στο καμαρίνι. Ανθρώπους που αγαπάω θέλω να ξέρουν τι κάνουν στην καριέρα τους και στη ζωή τους.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 33ο λεπτό:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button