Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στη ΛΕΜΟΤ

Επιμέλεια: Δημήτρης Διατσίδης
Την Κυριακή 9 Μαρτίου στις 18:00 πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση της ΛΕΜΟΤ και στη συνέχεια διενεργήθηκαν οι εκλογές με παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου όπου ανέδειξαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Κατόπιν συνεδριάσεως που διεξήχθη τη Δευτέρα 10 Μαρτίου 2025, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ.
Το νέο ΔΣ της ΛΕΜΟΤ έχει ως εξής:
- Πρόεδρος: Χατζηδάκης Ανδρέας
- Αντιπρόεδρος: Καράμπελας Παναγιώτης
- Γ. Γραμματέας: Νικολουδάκης Νίκος
- Ταμίας: Φεραρόλης Σταμάτης
- Έφορος αγωνιστικού: Κόντης Πάρις
- Έφορος εκδηλώσεων & Δημοσίων σχέσεων: Βασιλάκης Γεώργιος
- Έφορος εκδρομικού: Μπόγδανος Μιχάλης
- Έφορος υλικού: Λιούλια Μαριαλένα
- Μέλος: Μπεβούδα Βασιλική
Εξελεγκτική Επιτροπή
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
- Δελήμπασης Στέλιος
- Δελής Αντώνης
Το νέο ΔΣ της ΛΕΜΟΤ ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες της 9ης Μαρτίου 2025 και υπόσχεται τη συνέχιση του έργου της λέσχης μας όπου από το 1979 με κοινωνικό πρόσωπο και ευαισθησία βρίσκεται πάντα δίπλα στον μοτοσυκλετιστή.
ΛΕΜΟΤ (Λέσχη Ελλήνων Μοτοσυκλετιστών Αθλητικό Σωματείο)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Η Λέσχη Ελλήνων Μοτοσυκλετιστών, περισσότερο γνωστή σαν ΛΕMΟΤ ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1979 από μια ξεχωριστή παρέα νέων, οι οποίοι επέλεξαν την μοτοσυκλέτα σαν τρόπο ζωής.
Σήμερα η ΛΕΜΟΤ είναι η παλαιότερη εν λειτουργία λέσχη μοτοσυκλετιστών στην Ελλάδα.
Βασικός στόχος της ήταν και είναι η προώθηση του μοτοσυκλετισμού και η βελτίωση της θέσης του μοτοσυκλετιστή στην ελληνική κοινωνία.
Στα χρόνια που πέρασαν, η ΛΕMΟΤ, όχι μόνο πέτυχε σε μεγάλο βαθμό τους αρχικούς της στόχους, αλλά σαν πρωτοπόρος δύναμη στον χώρο, ασχολήθηκε συστηματικά και αποτελεσματικά με οτιδήποτε απασχόλησε τον κόσμο της μοτοσυκλέτας.
Με δράσεις, ενέργειες και εκδηλώσεις πολιτιστικού, κοινωνικού, αγωνιστικού και συνδικαλιστικού χαρακτήρα, συνέβαλε ουσιαστικά στην ανάπτυξη του μοτοσυκλετιστικού επιπέδου στην Ελλάδα.
Από το 2003 η ΛΕΜΟΤ έχει μετατραπεί σε Αθλητικό Σωματείο, προκειμένου να εναρμονιστεί με τον ισχύοντα Αθλητικό Νόμο.
Αριθμώντας σήμερα πάνω από 2.500 εγγεγραμμένα μέλη και αθλητές, αλλά και πάνω από 10.000 φίλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , η Λ.Ε.ΜΟΤ. συνεχίζει να συσπειρώνει τους μοτοσυκλετιστές αλλά και να παρέχει στα μέλη και φίλους της την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστες ώρες με τις εκδηλώσεις και εκδρομές που διοργανώνει.
Αυτό που χαρακτηρίζει τα μέλη της ΛΕΜΟΤ είναι η αγάπη τους για τον μοτοσυκλετισμό και ο νέος ευχάριστος, μοντέρνος και φιλικός χώρος που δημιούργησε, έχει καταξιωθεί ως το σημείο επαφής και συνάντησης κάθε συνειδητοποιημένου μοτοσυκλετιστή (και όχι απλά το στέκι όσων χρησιμοποιούν τη μοτ/τα).
Η ΛΕMΟΤ είναι μια οικογένεια πάντα ανοιχτή για όλους τούς μοτοσυκλετιστές