Αθλητικά

Τελικός Conference League: Το «Ελ. Βενιζέλος» ντύθηκε στα χρώματα του σπουδαίου αγώνα στην Opap Arena

Η Αθήνα και το ελληνικό φίλαθλο κοινό συνεχίζουν να ζουν στον παλμό του σπουδαίου τελικού του UEFA Europa Conference League, ο οποίος θα διεξαχθεί στην ΑΕΚ Arena στις 29 Μαΐου στις 22:00 με φιναλίστ τον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα.

Μετά την σήμανση του τελικού σε σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου της πρωτεύουσας, τοποθετήθηκε και η σήμανση στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου σε λίγες ημέρες θα υποδεχτεί χιλιάδες φιλάθλους του ποδοσφαίρου, που θα έρθουν στη χώρα μας για να παρακολουθήσουν τον σπουδαίο τελικό του UEFA Europa Conference League στη χώρα μας.

Οι πινακίδες και οι αφίσες στα χρώματα του τελικού αποτέλεσαν πόλο έλξης για πλήθος κόσμου στο αεροδρόμιο όπου θα είναι ο πρωταρχικός σταθμός της πλειοψηφίας των φιλάθλων που θα βιώσουν την εμπειρία του σπουδαίου αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι τo διήμερο 28-29 Μαΐου θα διεξαχθεί στην πλατεία Κοτζιά το εορταστικό φεστιβάλ με αφορμή τη διεξαγωγή του τελικού του UEFA Europa Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα στην AEK Arena. Η ελληνική πρωτεύουσα θα προσφέρει στους οπαδούς, στους επισκέπτες και στους κάτοικους της Αθήνας μια εορταστική ποδοσφαιρική γιορτή με άφθονες ψυχαγωγικές δραστηριότητες και πολλά άλλα στο Φεστιβάλ Φιλάθλων της UEFA Europa Conference League.

 

Οι δράσεις θα κορυφωθούν μέχρι και την ημέρα διεξαγωγής του τελικού, το βράδυ της 29ης Μαΐου, όπου η χώρα μας και συγκεκριμένα η Αθήνα θα φιλοξενήσει έναν ακόμη ευρωπαϊκό τελικό, μια ακόμη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

To άρθρο Τελικός Conference League: Το «Ελ. Βενιζέλος» ντύθηκε στα χρώματα του σπουδαίου αγώνα στην Opap Arena δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button