Αθλητικά

Μπρόνι Τζέιμς: Η συγκίνηση του γιου του Λεμπρόν Τζέιμς τη στιγμή που έγινε NBA draft από τους Λος Άντζελες Λέικερς

Η ιστορική στιγμή που ο Μπρόνι Τζέιμς έγινε draft από τους Λος Άντζελες Λέικερς, γεγονός που θα τον κάνει τον πρώτο παίκτη που θα αγωνιστεί στην ίδια ομάδα του του ΝΒΑ, με τον πατέρα του, Λεμπρόν Τζέιμς.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς προχώρησαν σε μια ιστορική κίνηση, επιλέγοντας τον Μπρόνι Τζέιμς, στο Νο.55 του φετινού NBA Draft και βάζοντας έτσι στο ίδιο ρόστερ τον 19χρονο γκαρντ μαζί με τον πατέρα του, Λεμπρόν Τζέιμς.

Έτσι, για πρώτη φορά στην ιστορία του ΝΒΑ θα συνυπάρξουν στο ίδιο ρόστερ, πατέρας και γιος! Θυμίζουμε ότι ο Μπρόνι Τζέιμς υπέστη πριν από σχεδόν έναν χρόνο καρδιακή προσβολή, κατά τη διάρκεια προπόνησης με το πανεπιστήμιό του USC, αλλά κατάφερε να επανέλθει πλήρως στην αγωνιστική δράση και να επιλεχθεί στο ντραφτ του μαγικού κόσμου του ΝΒΑ.

Φυσικά, οι Λος Άντζελες Λέικερς προχώρησαν σε αυτή την κίνηση, για να κάνουν το… χατίρι του Λεμπρόν Τζέιμς, έχοντας πρώτα περάσει τον Μπρόνι από τα απαραίτητα δοκιμαστικά, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NBA (@nba)

Μετά από μια δύσκολη χρονιά, ο Μπρόνι Τζέιμς άκουσε το όνομά του να επιλέγεται από τους Λος Άντζελες Λέικερς, έχοντας τη μητέρα του -και πολλούς συγγενείς και φίλους- στο πλευρό του και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bleacher Report (@bleacherreport)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SportsCenter (@sportscenter)

Τη σεζόν που μας πέρασε, ο νεαρός γκαρντ κατέγραψε 25 συμμετοχές – 6 ως βασικός – με το USC, μετρώντας 4,8 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ κατά μέσο όρο σε 19,3 λεπτά συμμετοχής.

 

 

To άρθρο Μπρόνι Τζέιμς: Η συγκίνηση του γιου του Λεμπρόν Τζέιμς τη στιγμή που έγινε NBA draft από τους Λος Άντζελες Λέικερς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button