Τεχνολογία

Μπολόνια: Προσφέρει 22 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για τον Ιωαννίδη

Είκοσι εκατομμύρια ευρώ συν δύο μπόνους προσφέρει η Μπολόνια στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη, αλλά οι «πράσινοι» θέλουν 25 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport»-και αναδημοσιεύουν πολλά ΜΜΕ στην Ιταλία- σημειώνοντας ότι η Μπολόνια, η οποία θα αγωνιστεί τη προσεχή σεζόν στο Champions League, γνωρίζει ότι θα πρέπει να πουλήσει τον Τζόσουα Ζίρκζε σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, αλλά ξέρει και ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι “ροσομπλού” επέλεξαν τον Φώτη Ιωαννίδη ως νέα ενίσχυση για το επιθετικό τμήμα. Χθες ο (Τζοβάνι) Σαρτόρι και ο (Μάρκο) Ντι Βάιο επέστρεψαν για να “επιτεθούν” στην ελληνική ομάδα, τον Παναθηναϊκό. Ο μάνατζέρ του παίκτη, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τη Μπολόνια, αλλά ο πρόεδρος Γιάννης Αλαφούζος έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να κλείσουν τα αυτιά τους», σημειώνει χαρακτηριστικά και τονίζει:

«Μπενφίκα και Λέστερ είχαν κάνει κινήσεις εναντίον του, αποθαρρυνμένες τότε από τα 25 εκατομμύρια ευρώ που ζήτησε ο Παναθηναϊκός για να τον πουλήσει. Ο σύλλογος του Σαπούτο (σ.σ: ιδιοκτήτης) έχει προσφέρει 20 εκατομμύρια συν 2 σε μπόνους και θα ήθελε να σταματήσει εδώ, αλλά ξέρει ότι έτσι δεν θα πάρει το ναι των κατόχων της κάρτας του Ιωαννίδη. Ο χρόνος που υπάρχει για να κλείσουν την επιχείρηση είναι περίπου μία εβδομάδα, το πολύ 10 ημέρες, προκειμένου να επιτρέψουν στον επιθετικό να ενταχθεί στην υπόλοιπη ομάδα του Βιντσέντζο Ιταλιάνο. Η Μπολόνια μπορεί να ανεβάσει το παιχνίδι της, αλλά ποιος ξέρει αν τα πράγματα θα αλλάξουν στο μεταξύ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button