ΓυναίκαΜόδα

J2US: «Λύγισε» η Σοφία Κουρτίδου για τον σύντροφο της: «Με κάνει περήφανη ως άνθρωπο»

Ο Γιάννης Σεβδικαλής μαζί με την εκλεκτή της καρδιάς του, Σοφία Κουρτίδου στο live του Σαββάτου 18 Μαΐου του J2US ανέβηκαν στη σκηνή και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Το ερωτευμένο ζευγάρι είχε σαν αποστολή, αυτή την εβδομάδα, να ερμηνεύσει το κομμάτι «Unstoppable».

Αμέσως μετά την εμφάνιση του ζευγαριού στο J2US, τα σχόλια της κριτικής επιτροπής ήταν αποθεωτικά. «Παρόλο που το ατύχημα μου έφερε στη ζωή μου πολύ ζόρικα πράγματα, με έκανε αυτό που είμαι σήμερα. Οπότε δεν θα το άλλαζα και φυσικά μου έφερε και τη Σοφία» εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Σεβδικαλής για την αγαπημένη του.

»

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, πραγματικά. Ήθελα να πω και εγώ ότι δεν είναι μόνο όλα αυτά που έχει καταφέρει ο Γιάννης στον αθλητισμό, τα οποία είναι αμέτρητες επιτυχίες και μας έχει κάνει περήφανους ως Έλληνες» πρόσθεσε, με τη σειρά της, η Σοφία Κουρτίδου εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά.

«Εμένα προσωπικά με κάνει περήφανη ως άνθρωπο καθημερινά που συμβιώνω μαζί του. Γιατί πραγματικά είναι το πιο φωτεινό παράδειγμα και τον θαυμάζω» σημείωσε εν συνεχεία, με δάκρυα στα μάτια, η τραγουδίστρια για τον σύντροφό της.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button