Τεχνολογία

Super League 2: Υποβιβάστηκε ο Ολυμπιακός Β΄, σε δεινή θέση και ο Παναθηναϊκός Β΄

Στο Αιγάλεω επικυρώθηκε και μαθηματικά ο υποβιβασμός του Ολυμπιακού Β΄ από τη Super League 2, με τη Β΄ ομάδα του Παναθηναϊκού να βρίσκεται επίσης σε πολύ δύσκολη θέση, μετά τα σημερινά παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής των Play Out του Β΄ Ομίλου.

Το γκολ του Βλαχομήτρου στις καθυστερήσεις απέτρεψε την ήττα των «ερυθρόλευκων» στο Αιγάλεω (1-1), δεν άλλαξε όμως τη μοίρα τους, αφού ο βαθμός της ισοπαλίας δεν ήταν αρκετός για να διατηρήσει τις λιγοστές ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία. Το «Σίτι», που είχε προηγηθεί στο 25΄ με πέναλτι του Σταμένκοβιτς, έχασε μεν το «τρίποντο» στο φινάλε, αλλά βρίσκεται «αγκαλιά» με τη σωτηρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο Γιούχτας νίκησε 2-1 τον Παναθηναϊκό Β΄ με τέρματα των Κορνιλάκη (3΄) και Κωστανάσιου (58΄) και έπιασε στους 20 βαθμούς τους «πράσινους», για τους οποίους είχε ισοφαρίσει προσωρινά (28΄) ο Νταμπίζας. Οι δύο ομάδες έχουν ελάχιστες ελπίδες παραμονής, ειδικά αν την Παρασκευή (10/5) η Παναχαϊκή νικήσει στην Πάτρα τον Διαγόρα, ο οποίος μετά τα σημερινά αποτελέσματα δεν κινδυνεύει.

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής στα Play Out του Β΄ Ομίλου της Super League 2:

Γιούχτας-Παναθηναϊκός Β΄ 2-1

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αιγάλεω-Ολυμπιακός Β΄ 1-1

Παναχαϊκή-Διαγόρας 10/5

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 8 αγώνες)

1. Διαγόρας 27 -7αγ.

2. Αιγάλεω 26

3. Παναχαϊκή 24 -7αγ.

4. Παναθηναϊκός Β΄ 20

5. Γιούχτας 20

6. Ολυμπιακός Β΄ 17 –Υποβιβάστηκε–

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button