Αθλητικά

Μπαρτζώκας μετά το Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: «Μοιάζαμε με μια κακομαθημένη ομάδα»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έξαλλος στον πάγκο του Ολυμπιακού / KLODIAN LATO / EUROKINISSI




Με μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του στη σεζόν, ο πρωτοπόρος της Euroleague, Ολυμπιακός, ηττήθηκε με 81-73 από τον Ερυθρό Αστέρα στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να κάνει λόγο για μία “κακομαθημένη” ομάδα.

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη του Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας, ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε μπάσκετ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έδωσε συγχαρητήρια στους Σέρβους.

Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής των Πειραιωτών ανέφερε τα εξής: «Δεν παίξαμε μπάσκετ. Δεν γίνεται να παίζεις μόνο για 6-7 λεπτά. Κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε λέι απ. Ο Ερυθρός Αστέρας έπαιξε εξαιρετικά, άξιζε τη νίκη, είχε αυτοπεποίθηση, συγχαρητήρια. Έπρεπε να κερδίσει. Μοιάζαμε με μια κακομαθημένη ομάδα».


Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button