Αθλητικά

Εμμανουήλ Καραλής: Εξαιρετικό ξεκίνημα με 5,72 μ. στο μίτινγκ του Χορζόφ

Το καλύτερο ξεκίνημα που έχει σημειώσει στην μέχρι τώρα αθλητική του καριέρα στο επί κοντώ, έκανε το Σάββατο (18.05) στο μίτινγκ του Χορζόφ ο Εμμανουήλ Καραλής.

Με άλμα στα 5,72 μ. ο Εμμανουήλ Καραλής κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση το μίτινγκ του Χορζόφ (τη μοιράστηκε για την ακρίβεια με τον συναθλητή του Ρόμπερτ Σομπέρα) στην πρεμιέρα του στη θερινή σεζόν, ενώ στη συνέχεια είχε καλά αλλά άκυρα άλμα στα 5,82 μ., επίδοση που αποτελεί το ατομικό του ρεκόρ.

Ο Καραλής ξεκίνησε τον αγώνα του στην Πολωνία από τα 5,42 μ., συνέχισε με τα 5,62 μ. όπου τα ξεπέρασε και τη δεύτερη, ενώ δύο προσπάθειες χρειάστηκε και για τα 5,72 μέτρα.

«Χάρηκα πολύ τον αγώνα. Ήταν το καλύτερο ξεκίνημα που έχω κάνει. Έχω αυτοπεποίθηση γιατί έχω δουλέψει σκληρά και ανυπομονώ να αγωνιστώ και να δω πόσο ψηλά μπορώ να φτάσω,» τόνισε ο Καραλής στην πολωνική τηλεόραση ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει – εντυπωσιακά καλά – και στην τοπική γλώσσα. Ερωτηθείς για το πόσο κοντά είναι τα 6 μέτρα, απάντησε: «Ελπίζω να έρθουν σύντομα. Τα 6 μ. είναι το μεγαλύτερο όνειρο μου. Είμαι ενθουσιασμένος και πεινασμένος για όλα αυτά που θα έρθουν».

To άρθρο Εμμανουήλ Καραλής: Εξαιρετικό ξεκίνημα με 5,72 μ. στο μίτινγκ του Χορζόφ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button