Τεχνολογία

Κάνααν: «Δεν έχω απαντήσεις για το μέλλον μου, αν μου πει ο Ολυμπιακός να μείνω θα το ήθελα»

Ο Αϊζέα Κάνααν, με δηλώσεις του, αναφέρθηκε στα playoffs της Euroleague, όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα, επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR άξιζε το πλεονέκτημα στη Stoiximan Basket League, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στους Πειραιώτες, αν γίνει κίνηση από τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχουμε ένα μεγάλο τεστ και αυτό ήταν ένα καλό ματς. Ο Προμηθέας έχει καλούς γκαρντς και παίζουν με μεγάλη ένταση. Είναι καλή προετοιμασία για εμάς. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε για τη σειρά με την Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα είναι δυναμικό παιχνίδι. Θα υπάρχουν πολλές διαφορετικές στρατηγικές. Έχουν καλούς παίκτες. Πρέπει να παίξουμε σκληρά με αυτοπεποίθηση και να μείνουμε ενωμένοι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό σε τέτοιου τύπου παιχνίδια.

Είμαι έτοιμος και όσοι με ξέρουν γνωρίζουν πως ζω για τέτοιες στιγμές. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για την ομάδα μου. Αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία.

Έχει να κάνει με την ικανότητα που έχω. Δεν υπάρχουν σημεία στο παρκέ που δεν μπορώ να σκοράρω. Έχω αυτοπεποίθηση και περιμένω να βάλω κάθε σουτ που παίρνω. Ξέρω πως δεν μπορώ να τα βάλω όλα, αλλά παίρνω το πλεονέκτημα από ό,τι μου δίνει το παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να γίνεις πρωταθλητής πρέπει να παίρνεις μεγάλες νίκες εκτός έδρας. Θα θέλαμε όλοι να ξεκινήσουμε από την έδρα μας, αλλά ο Παναθηναϊκός το άξιζε.

Τώρα δουλειά μου είναι να κερδίσουμε όσο περισσότερα παιχνίδια μπορώ. Να συνεχίσω να κάνω ό,τι φέρνει επιτυχία στην ομάδα μου. Δεν έχω απαντήσεις σήμερα για το μέλλον μου. Θέλω απλά να επικεντρωθώ στο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν. Ο ατζέντης μου ξέρει πότε πρέπει να μιλήσουμε για αυτό και θα είμαι έτοιμος. Εάν μου πει ο Ολυμπιακός να μείνω θα το ήθελα».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button