Τεχνολογία

Μια διαφορετική άποψη για την Eurovision που αλιεύσαμε από το Facebook

Διαβάστε μια… διαφορετική άποψη για την συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision που αλιεύσαμε από το Facebook:

«Είπα να μην ασχοληθώ με τις σάχλες της Eurovision, αλλά η δική μας σάχλα κάνει τα πάντα για να ασχολούμαστε μαζί της. Για να πω την αλήθεια την Σάττι δεν την γνώριζα. Την είδα για πρώτη φορά σε αυτή την τραγική αραβική πρωτοχρονιάτικη φιέστα στο Σύνταγμα και η εντύπωση που μου έδωσε ήταν τραγουδιάρα αμανετζίδικου τραπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τραγούδι τατατατα είναι επιεικώς άθλιο, όπως άθλια είναι και η όλη εμφάνιση.

Έψαξα τις δημιουργίες της και είδα κάποια συμπαθητικά τραγουδάκια, αλλά σε γενικές γραμμές τίποτα το φοβερό. Μία trendy ερμηνεία δημοτικών ασμάτων, που συναντάμε σε διάφορα γκρουπ παιδιών της Γαύδου. Απλά έχει καλύτερη παραγωγή.

Οσον αφορά τις φοβερές σπουδές. Όταν έχεις αυτές τις φοβερές σπουδές λοιπόν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1ον δεν τραγουδάς τατατατα γελοιότητες ρεζιλεύοντας τον εαυτό σου και την χώρα σου

2ον έχεις την παιδεία να φέρεσαι ευγενικά στους συναδέλφους σου

3ον δεν έχεις καβαλήσει το καλάμι και εμφανίζεσαι με ύφος 800 καρδιναλίων, γιατί σε τελική ανάλυση ποια είσαι ρε κοπελιά; Εχουν πάει και έχουν έρθει από την Eurovision ένα σωρό, που παρέμειναν ακριβώς αυτό. Σωρό.

Η στάση της απέναντι στην Ισραηλινή τραγουδίστρια ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Οι δικαιολογίες για το αίσχος της παρουσίας γενικότερα και της εν λόγω στάσης είναι γελοίες.

Η Σάττι δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα ακόμη αντιφοκοριτσάκι ετών 37, που το σπρώχνει το ίδρυμα Ωνάση, η Lifo και οι όμοιοι τους. Οχι, ούτε καλλιτέχνιδα είναι, ούτε τιμά το δημοτικό τραγούδι, ούτε εκφράζει την Ελλάδα. Την υποκουλτούρα εκφράζει και την παρακμή. Ολόκληρη γυναίκα και δεν ξέρει πώς να σταθεί σε έναν διεθνή διαγωνισμό. Σπουδές στο Berklee και δεν ξέρει τι πρέπει να τραγουδά και τι όχι.

Γούστο της να έχει την όποια πορεία επιθυμεί στη ζωή της, αλλά και δικό μας γούστο από την στιγμή που εκπροσωπεί την χώρα να την κρίνουμε όπως είναι, όχι όπως της λένε ότι είναι».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button