ΓυναίκαΜόδα

Πάνος Καλίδης: Η «άγνωστη» κρίση στη σχέση του με την makeup artist Λεάννα Μάρκογλου

Ο Πάνος Καλίδης μίλησε για όλα την κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση ζωής που έχουν χτίσει με την Λεάννα Μάρκογλου, αλλά και για την κρίση που πέρασαν στη σχέση τους.

Σε ερώτηση για το ποιος ζητάει πρώτος συγγνώμη έπειτα από τσακωμό τους, ο Πάνος Καλίδης απάντησε: «Αυτά πρέπει να είναι αμοιβαία. Μια σχέση είναι σχοινί που πρέπει να είναι λίγο χαλαρό. Μην τεντώνουμε το σχοινί, για να υπάρξει διάρκεια. Θέλει και οι δύο να κάνουν την προσπάθειά τους και εγώ και η Λεάννα βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο θα έλεγα».

Για την κρίση στον γάμο τους, ο Πάνος Καλίδης είπε: «Όλα τα ζευγάρια περνάνε κρίση και εμείς έχουμε περάσει και την ξεπεράσαμε. Αν έχω κοιμηθεί στον καναπέ έπειτα από τσακωμό; Ου! Και σε καναπέ ξενοδοχείου έχω κοιμηθεί».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button