Τεχνολογία

Ηλείας Εγκώμιον: Ο Γιώργος Τσούκαλης μίλησε για τον πολιτιστικό τουρισμό

Εκδήλωση η οποία προάγει τον πολιτισμό και εθελοντισμό πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στον Πύργο Ηλείας.
Ο σύλλογος τραπεζικών υπαλλήλων του νομού Ηλείας οργάνωσε στην αίθουσα της περιφερειακής ενότητας Ηλείας στον Πύργο την εκδήλωση-θεσμό” Ηλείας Εγκώμιον 2024” το Σάββατο 27 Απριλίου 2024.
Μεταξύ των λαμπρών ομιλητών ήταν ο Γιώργος Τσούκαλης ο οποίος εκπροσώπησε στην ιδιαίτερη αυτή τελετή τον Ιωάννη Μαρωνίτη, με την ιδιότητα του διευθυντή πολιτισμού του ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων.

Ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής αναφέρθηκε εκτενώς στην ομιλία του στον πολιτιστικό τουρισμό και επικεντρώθηκε ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν στην πολιτιστική μας κληρονομιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο ομιλητές ήταν επίσης ο Γκινόπουλος Παναγιώτης: Παθολόγος – Ογκολόγος-Πρ.της Ελληνικής Ετ. Προληπτικής Ογκολογίας, ο οποίος μίλησε για τα οφέλη της Πρόγνωσης-Πρόληψης και πρώιμης διάγνωσης του Καρκίνου, και ο Μπουντουβής Γ. Ανδρέας πρ.Πρύτανης του ΕΜΠ. Καθ, Σχολής Χημικών Μηχανικών του Εθν. Μετσοβίου Πολυτεχνείου με θέμα ομιλίας : 1ο Γυμνάσιο Αρρένων Πύργου : Αναδρομή στην αφετηρία μια προσωπικής ακαδημαϊκής διαδρομής. Συμμετείχε η Μικτή Χορωδία Πύργου.
Η μεγάλη αυτή εκδήλωση λόγω του περιεχομένου ,των ομιλητών και των προεκτάσεών της συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον και έδωσαν το παρόν άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, προσωπικότητες αλλά και πλήθος πολιτών από τον Πύργο και από όλα τα σημεία της χώρας.


Ήταν « μια άψογη εκδήλωση» όπως την χαρακτήρισε ο Γιώργος Τσούκαλης ο οποίος ευχαρίστησε για την άψογη φιλοξενία τους διοργανωτές, το σύλλογο τραπεζικών, και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Τριανταφυλλόπουλο καθώς επίσης και όλο το διοικητικό συμβούλιο.
Παρόντες μεταξύ πολλών επισήμων προσκεκλημένων ήταν ο μητροπολίτης Ηλείας Αθανάσιος, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας Ανδρέας Νικολακόπουλος, οι βουλευτές Ηλείας Καλαματιανός Διονύσιος ΣΥΡΙΖΑ και Κατρινης Ιωάννης ΠΑΣΟΚ.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα της international Action Art και με την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και της ΟΤΟΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button