Τεχνολογία

Γ. Απατσίδης στη «Δίκη»: «Εγκληματική οργάνωση και στο νεκροτομείο Πειραιά»

Ο ποινικολόγος Γιάννης Απατσίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Δίκη στο Open» και αναφέρθηκε στην υπόθεση του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, οποίος δολοφονήθηκε τον περασμένο Δεκέμβρη στα επεισόδια του Ρέντη.

Μεταξύ άλλων είπε: «Οποιοδήποτε κράτος διώκει ένα παρακράτος, διότι οι εγκληματικές οργανώσεις είναι ένα παρακράτος, θα πρέπει να κινείται όχι με σκοπιμότητα και όχι με έναν τρόπο βεβιασμένο για άλλους λόγους. Οι εγκληματικές οργανώσεις πατάσσονται όταν συλλαμβάνονται οι αρχηγοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εγκληματικές οργανώσεις υπάρχουν στη χώρα μας και λειτουργούν υπό τον μανδύα της ποδοσφαιρικής εξουσίας, κάνουν εγκληματικές δραστηριότητες και δεν είναι σίγουρα μόνο χούλιγκανς. Υπάρχουν εγκληματικές οργανώσεις και επιβιώνουν επειδή διεισδύουν και σε κάποια κλιμάκια της δικαιοσύνης. Άνθρωποι που είναι υποστηρικτές ενός κόμματος που πρωτοδίκως κρίθηκε ως εγκληματική οργάνωση, είναι καλό να πάνε αύριο στον Εισαγγελέα να μιλήσουν.

Στο Δημαρχείο Πειραιά υπάρχει συνταξιούχος υπάλληλος, ο οποίος όσο ήταν εν ενεργεία και τώρα που είναι συνταξιούχος χρηματίζεται και διεισδύει μέσα στο νεκροτομείο Πειραιά το οποίο «φιλοξενείται» στον Δήμο Πειραιά. Μάλιστα, υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες, έχουν καταγγελθεί μήνες, οπότε η εγκληματική οργάνωση διεισδύει σε όλους τους χώρους. Γιατί ως συνταξιούχος πρέπει να πηγαίνει πέντε μήνες τώρα στο νεκροτομείο Πειραιά και να εισπράττει χρήματα από γραφεία τελετών;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button