Αθλητικά

Μπαρτσελόνα: Απέβαλλε οπαδούς της για ναζιστικούς χαιρετισμούς στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν

Η Μπαρτσελόνα τιμώρησε σκληρά τρεις οπαδούς της για ναζιστικούς χαιρετισμούς στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλλία. Ο αγώνας ήταν για τα προημιτελικά του Champions League όπου οι Καταλανοί έχουν αποκλειστεί μετά την ήττα 1-4 στην έδρα τους από τους Γάλλους.

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα αποφάσισε να αποβάλλει τρεις οπαδούς της απ’ τις τάξεις του κλαμπ κι απ’ το γήπεδο, καθώς είχαν κάνει ναζιστικούς χαιρετισμούς κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν στο «Παρκ Ντε Πρενς» για τους «8» του Champions League.

Το θέμα είχε απασχολήσει πολύ έντονα και την πειθαρχική επιτροπή της UEFA η οποία είχε ανοίξει σχετικό φάκελο έπειτα από καταγγελίες για το συμβάν, ενώ η «Μπάρτσα» έκανε τη δική της εσωτερική έρευνα, ταυτοποιώντας τους οπαδούς.

Δύο οπαδοί-μέλη αποβλήθηκαν πλήρως απ’ το κλαμπ, ενώ σε έναν τρίτο επιβλήθηκε απαγόρευση αγοράς εισιτηρίων για τους αγώνες των Καταλανών.

Η UEFA απ’ την πλευρά της είχε επιβάλλει πρόστιμο 25.000 ευρώ στην Μπαρτσελόνα και ποινή μίας αγωνιστικής χωρίς οπαδούς της σε εκτός έδρας αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

To άρθρο Μπαρτσελόνα: Απέβαλλε οπαδούς της για ναζιστικούς χαιρετισμούς στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button