ΓυναίκαΜόδα

Μαρία Αναστασοπούλου: Η μετακόμιση στον ΣΚΑΪ, οι «διαφωνίες» με τον Παπαδάκη και η πολύχρονη σχέση με τον Γιάννη Κολοκυθά

H Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία βρέθηκε και τη φετινή τηλεοπτική χρονιά στο τιμόνι της παρουσίασης του «Καλημέρα Ελλάδα» δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη, όπως φαίνεται ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα της.

Η φημολογούμενη μετακόμιση στον ΣΚΑΪ

Όπως έντονα ακούγεται η δημοσιογράφος στο τέλος της φετινής σεζόν θα μετακομίσει από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΪ. Η κάμερα της εκπομπής Happy Day συνάντησε τη Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία έβαλε θετικό πρόσημο στη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη και τόνισε πως περιμένει τις ανακοινώσεις των καναλιών για να μπορεί να μιλήσει ελεύθερα για τα επόμενα σχέδιά της.

«Δε μπορώ εγώ να ανακοινώσω τίποτα, και να πω τίποτα. Αυτό το κάνουν τα κανάλια. Περιμένω κι εγώ τη στιγμή που θα μπορούμε να μιλήσουμε ελεύθερα και ανοιχτά, η οποία νομίζω ότι πλησιάζει. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος στη διαδρομή μου με τον Γιώργο Παπαδάκη. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που κάνουμε αυτή τη πορεία μαζί με τον Γιώργο. Νομίζω ότι ήταν επιτυχημένη, κι αυτό πρέπει να κρατάς σε αυτές τις περιπτώσεις. Αυτό κρατάω τουλάχιστον εγώ, κι από όσο ξέρω και ο ίδιος.

Όλες οι συνεργασίες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, τα καλά και τα κακά τους. Δε θα πω τίποτα για όλα αυτά που ακούγονται ότι συζητάω για του χρόνου» δήλωσε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Η φημολογούμενη εκπομπή που θα παρουσιάσει στον ΣΚΑΪ

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος στο “Καλύτερα δε Γίνεται” αποκάλυψε την εκπομπή που φημολογείται πως θα παρουσιάσει η Μαρία Αναστασοπούλου στον ΣΚΑΪ.

«Οι πληροφορίες μου λένε ότι έχει δεχθεί μία πρόταση για τι 12-2 του ΣΚΑΪ σε μια πιο ανθρωποκεντρική εκπομπή σε σχέση με τον mainstream, hardcore ενημερωτικό χαρακτήρα του ΣΚΑΪ. Είναι λίγο πιο κοινωνική η πρόταση που έχει δεχτεί. Δε θα φέρει έναν πολιτικό αρχηγό να αντιπαρατίθεται με έναν αντίπαλο του. Θα έχει διαφορετικό πρόσημο αυτή η εκπομπή» ανέφερε ο δημοσιογράφος και συνέχισε λέγοντας:

«Νομίζω ότι είναι μία εξίσωση δύσκολη. Με στοιχεία εκπομπών σαν της Ζήνας Κουτσελίνη. Αυτό ήθελαν να κάνουν από την πρώτη στιγμή στον ΣΚΑΪ και νομίζω ότι η Μαρία Αναστασοπούλου με το προφίλ, που έχει, είναι ένας άνθρωπος μοντέρνος, που και πολιτικό λόγο έχει και κανονικό λόγο έχει. Γιατί συνήθως οι πολιτικές εκπομπές θεωρούνται κανονικού λόγου, όχι ξύλινου» συμπλήρωσε.

Η συνεργασία με τον Γιώργο Παπαδάκη και οι «διαφωνίες» στο «Καλημέρα Ελλάδα»

«Δεν μπορείς να ανταγωνιστείς τον Γιώργο Παπαδάκη σε αυτό γιατί πάει στη δουλειά από τις 3.20. Όταν πρωτοπήγα στον ΑΝΤ1 είπα πως δεν επιτρέπεται να πηγαίνω μετά τον Παπαδάκη. Και πήγαινα και εγώ 3.18. Μετά ο Γιώργος Παπαδάκης ερχόταν στις 3.15. Είναι πάντα μέσα στο κτίριο. Είναι πάντα ο φύλακας και ο Γιώργος, και το κάνει αυτό 33 χρόνια. Το έχω συνηθίσει πια, το κάνω 11 χρόνια το πρωινό αλλά δεν είναι και φυσιολογικό πράγμα. Δεν με φαντάζομαι για την επόμενη 20ετία να ξυπνάω τόσο πρωί» εξομολογήθηκε η Μαρία Αναστασοπούλου αρχές του 2024 όταν είχε πάει καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Όσον αφορά τις «κόντρες» που κατά καιρούς βλέπουμε στο «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη, η ίδια είχε μιλήσει γι’αυτό στη «Super Κατερίνα».

«Είναι όπως συμβαίνει και στις παρέες. Με τους φίλους μας δεν διαφωνούμε; Όταν κάνεις μια συζήτηση με μια παρέα, δεν θα διαφωνήσεις; Πόσο μάλλον όταν έχεις να διαχειριστείς τόσα πολλά θέματα και τέσσερις ώρες εκπομπή κάθε πρωί. Προφανώς και δεν συμφωνούμε σε όλα, δεν έχουμε λόγο να το κρύψουμε αυτό. Δεν μπορώ να καταλάβω τις διαφωνίες που φαίνονται στον αέρα» απάντησε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Το who is who της Μαρίας Αναστασοπούλου

  • Γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου 1986. Είναι 37 ετών. Το ζώδιό της είναι Σκορπιός
  • Έχει καταγωγή από το Διακοφτό
  • Σπούδασε στο τμήμα Κοινωνιολογίας της Παντείου, με κατεύθυνση τα ΜΜΕ
  • Ξεκίνησε την πρακτική της στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, το 2007
  • Παρουσίαζε τίτλους ειδήσεων στη ραδιοφωνική εκπομπή στην «Πρώτη Γραμμή» με Λυριτζή και Οικονόμου, το 2012
  • Το καλοκαίρι του 2022 είχε τη δική της εκπομπή στον Real FM 97,8 κάθε Σαββατοκύριακο
  • Παρουσίαζε επί έξι σεζόν μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου, την πρωινή εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ
  • Τον Ιούλιο του 2022, αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ, μετά από 15 συνεχόμενα χρόνια συνεργασίας
  • Τον Αύγουστο του 2022 εντάχθηκε επίσημα στο δυναμικό του ANT1
  • Ήταν κουμπάρα στον γάμο των δημοσιογράφων Μαρίας Βούσουλα και Κωνσταντίνου Γεώργιζα, στην Αντίπαρο, τον Σεπτέμβριο του 2019

Η γνωριμία, ο έρωτας και τα σχέδια γάμου με τον Γιάννη Κολοκυθά

H Mαρία Αναστασοπούλου τον Ιούλιο του 2023 είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Νάνσυς Παραδεισανού στο κανάλι της στο Youtube.

Η γνωστή δημοσιογράφος, μέσα σε όλα, αναφέρθηκε και στη γνωριμία της με τον σύντροφό της, Γιάννη Κολοκυθά με τον οποίο είναι ζευγάρι τα τελευταία δέκα χρόνια.

«Δεν είχα δεύτερες σκέψεις για το αν θέλω να είμαι με τον Γιάννη λόγω του κοινού μας επαγγέλματος. Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, ούτε το πάλεψε πολύ. Ήρθε. Συνεργαστήκαμε και ήρθε. Δε συμπαθιόμασταν στην αρχή καθόλου. Αντιπαθούσαμε σφόδρα ο ένας τον άλλον.

Εκείνος σκεφτόταν, “ωραία, τι θα σε κάνουμε εσένα τώρα; Θα κάνουμε εκπομπή μαζί σου, μάλιστα” κι εγώ έβλεπα έναν άνθρωπο πάρα πολύ σοβαρό, πάρα πολύ προσηλωμένο. Δέσαμε στην πορεία πάρα πολύ στη δουλειά, ήταν σαν να συνεργαζόμασταν χρόνια. Είχε πάει πάρα πολύ καλά αυτό το εγχείρημα και μετά δέσαμε και αλλιώς.

Όταν ήρθε ο Γιάννης στον ΣΚΑΪ, εγώ ήμουν εκεί ήδη δέκα χρόνια. Ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει και το οτιδήποτε. Το να πνίξεις κάτι που θέλεις να συμβεί επειδή αυτό έτυχε να συμβεί μέσα στον χώρο εργασίας σου… Σε εμάς αυτό δε δημιούργησε κανένα πρόβλημα» αποκάλυψε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Σε άλλη της συνέντευξη στην εκπομπή «I Love ΣουΚου» με την Μπέττυ Μαγγίρα η Μαρία Αναστασοπούλου αναφερόμενη στον σύντροφό της, είπε πως η οικογένεια χωράει στο πρόγραμμά της.

«Η οικογένεια χωράει στο πρόγραμμά μου, εγώ δεν είμαι από εκείνους που λένε ότι πρέπει να διαλέξεις. Δεν υπάρχουν αυτά, όλα μπορείς να τα καταφέρεις. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν πολύ δυσκολότερες δουλειές από τις δικές μας και τα έχουν καταφέρει. Ούτε θεωρώ ότι πρέπει να επιλέξεις κάτι από τα δύο, όλα είναι θέμα επιλογών.

Εγώ θεωρώ ότι έχω οικογένεια αυτή τη στιγμή και προσπαθούμε. Εντάξει, μπορεί να μην υπάρχει ο χρόνος για να κάνουμε όσα θα είχαμε στο μυαλό μας, αλλά τα καταφέρνουμε. Με τον Γιάννη είμαστε 9,5 χρόνια μαζί» ανέφερε η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Στο σπίτι δεν ασχολείται κανείς με το κανάλι του άλλου. Ανταγωνισμό δεν περάσαμε ποτέ, γιατί κάνουμε και ραδιόφωνο μαζί 10 χρόνια πια… Όταν θα πω ότι κάτι θέλω να το κάνω με καθησυχάζει πάρα πολύ. Με τον Γιάννη συζητάμε πολύ για τη δουλειά. Εκείνος έχει άλλο ρόλο, δεν είναι μπροστά από τις κάμερες, αντιστέκεται σθεναρά ακόμα. Εγώ πιστεύω ότι θέλει, αλλά ακόμα δεν το έχει πάρει απόφαση. Θα γίνει αυτό κάποια στιγμή ίσως. Μας έχει γίνει πρόταση να κάνουμε μαζί εκπομπή, αλλά δεν το τολμήσαμε. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις» εξομολογήθηκε η δημοσιογράφος.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό YOU και σε ερώτηση για το αν θα παντρευτεί, είχε απαντήσει: «Με τον Γιάννη είμαστε μαζί τόσα χρόνια, αλλά το ότι δεν παντρευόμαστε δεν έχει να κάνει με κάποιο γινάτι. Αν αποφασίσουμε όμως να προχωρήσουμε πιο επίσημα τη σχέση μας, φαντάζομαι θα το κάνουμε. Όμως δεν έχει έρθει αυτή η στιγμή, ή δεν έχει έρθει η στιγμή να το αισθανθούμε, μπορεί να και να μην το αισθανθούμε ποτέ».

Να σημειώσουμε πως ο Γιάννης Κολοκυθάς, ένα από τα βασικά στελέχη του ΣΚΑΪ, το καλοκαίρι του 2023 αποχώρησε από το κανάλι μετά από πολλά χρόνια στον τομέα της ενημέρωσης και ξεκίνησε συνεργασία με το Open, στο τμήμα ενημέρωσης.

H αγάπη για τον σκύλο της και η απώλεια του που της στοίχισε

Αν ανατρέξει κανείς στον προσωπικό λογαριασμό της δημοσιογράφου, θα καταλάβει κανείς με μια γρήγορη ματιά ότι αγαπά πολύ τη δουλειά της, το καλοκαίρι, τους φίλους της και τον σκύλο της «Σωτήρη».Η Μαρία Αναστασοπούλου έχει αρκετές αναρτήσεις με τον αγαπημένο της «Σώτο», ράτσας Shar Pei.

Όπως είχε αποκαλύψει όμως σε συνέντευξή της, τον περασμένο Ιανουάριο, η απώλειά του της στοίχισε πολύ. «Όταν έχασα τον σκύλο μου, κατάλαβα την αξία που είχε στη ζωή και το κενό είναι μεγάλο που τον έχω χάσει. Ήταν σαν να είχα μία μπάλα αγάπης και έρχεται κάποιος και στο παίρνει. “Έφυγε” μικρός ο Σωτηράκος», είχε αναφέρει συγκινημένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button