Αθλητικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Πως οι οπαδοί των Πειραιωτών θα φτάσουν και θα φύγουν από το Villa Park

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε οδηγίες στους φίλους της ομάδας που ταξίδεψαν στο Μπέρμιγχαμ για τον ιστορικό ημιτελικό του Conference League με την Άστον Βίλα.

Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε τους φιλάθλους για τον τρόπο άφιξής τους στο Villa Park, καθώς και την αναχώρησή τους από το γήπεδο της Άστον Βίλα.

Υπενθυμίζεται ότι οι ερυθρόλευκοι οπαδοί θα δώσουν βροντερό παρών στο Μπέρμιγχαμ, με πάνω από 2.000 να βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας του Μεντιλίμπαρ στον ιστορικό αγώνα με τους Άγγλους.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

“Το σημείο συνάντησης για τους φιλάθλους μας στο Μπέρμιγχαμ, απ’ όπου με τρένο θα οδηγηθούν στο γήπεδο («Villa Park»), είναι στη Broad Street, στο Rosies. Οι φίλαθλοί μας θα πρέπει να έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο έως τις 17:00 (τοπική ώρα).

Οι θύρες του «Villa Park» ανοίγουν στις 18:00 (τοπική ώρα). Μετά το τέλος της αναμέτρησης, λεωφορεία θα βρίσκονται στο πάρκινγκ B6 6QE του γηπέδου για τους φιλάθλους μας που έχουν κλείσει εκδρομή με πρακτορεία. Οι υπόλοιποι φίλαθλοί μας θα μεταφερθούν στο κέντρο του Μπέρμιγχαμ, στο αρχικό σημείο συνάντησης, με τρένο”.

To άρθρο Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Πως οι οπαδοί των Πειραιωτών θα φτάσουν και θα φύγουν από το Villa Park δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button