Πολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει να κληθεί η Νίκη Κεραμέως σε ακρόαση από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για διαρροή προσωπικών δεδομένων

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και μέλη της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, Θεοδώρα Τζάκη, Παύλος Πολάκης και Ραλλία Χρηστίδου κατέθεσαν σήμερα (30/4/24) αίτημα για τη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, για να κληθεί η αρμόδια Υπουργός των Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως.

Η κλήση της Νίκης Κεραμέως σε ακρόαση, αφορά την υπόθεση της διαρροής προσωπικών δεδομένων εκλογέων εξωτερικού και τα μέτρα που οφείλει να λάβει το Υπουργείο Εσωτερικών για τη διασφάλιση του αδιάβλητου των ευρωεκλογών της 9 ης Ιουνίου, όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, το αίτημα που υπογράφουν οι τρεις βουλευτές, αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Να κληθεί η αρμόδια Υπουργός των Εσωτερικών σε ακρόαση σε σχέση με την υπόθεση της διαρροής προσωπικών δεδομένων εκλογέων εξωτερικού και σε σχέση με τα μέτρα που οφείλει να λάβει το Υπουργείο Εσωτερικών για τη διασφάλιση του αδιάβλητου των ευρωεκλογών της 9 ης Ιουνίου».

 

 

 

To άρθρο Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει να κληθεί η Νίκη Κεραμέως σε ακρόαση από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για διαρροή προσωπικών δεδομένων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button