Τεχνολογία

Super League: «Διπλό» στο Περιστέρι για τον Αστέρα Τρίπολης, 1-0 τον Ατρόμητο

Με εκτός έδρας νίκη 1-0 στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου και την όγδοη θέση στην τελική κατάταξη, καθώς ο Πανσερραϊκός υπερτερούσε στην ισοβαθμία, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο εφετινό πρωτάθλημα ο Αστέρας Τρίπολης.

Πολύ πιο απειλητική στο πρώτο ημίχρονο η αρκαδική ομάδα, απείλησε την εστία του Τσιντώτα σε αρκετές περιπτώσεις αλλά το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 4΄ σουτ του Ζουγλή πέρασε πάνω από το δοκάρι, στο 5΄ το πλασέ του Μάντζη είχε την ίδια κατάληξη, στο 28΄ το σουτ του Μπαρτόλο απέκρουσε ο Τσιντώτας, που έκανε το ίδιο και στο πλασέ του Ζουγλή (34΄).

Απέναντι στις ευκαιρίες του Αστέρα οι «κυανόλευκοι» είχαν να επιδείξουν ένα καλό μα άστοχο διαγώνιο σουτ του Καραμάνη στο 33΄ κι άλλο ένα του Τζοβάρα στο 43΄ που μπλόκαρε ο Τσιφτσής.

Ο Αστέρας συνέχισε να υπερέχει και στην επανάληψη, φτάνοντας τελικά στο γκολ που επιζητούσε με σκόρερ τον Μουνάφο στο 70ό λεπτό, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Τσιντώτας με έξοχη απόκρουση δεν επέτρεψε στον Ζουγκλή να διπλασιάσει για τους φιλοξενούμενους, με το 0-1 να μένει ως το τέλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 0-1 (Novasports Prime)

Γκολ: 70′ Μουνάφο

Κίτρινες κάρτες: Παλάσιος, Άλβαρες

Κόκκινες κάρτες:

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Τσιντώτας, Κιβρακίδης (85′ Τριμμάτης), Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Έντερ, Κούεν (72′ Καμαρά), Καραμάνης (66′ Φριτζόνσον), Βαλένσια (72′ Αντζιέλσκι), Βέργος, Τζοβάρας (66′ Γιουμπιτάνα).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής (90′ Κακαβιάρης), Λύρατζης, Ατιένθα, Γκρόζντανιτς, Άλβαρες, Αλάγκμπε (61′ Μουνάφο), Γιαμπλόνσκι (72′ Βαλιέντε), Ζουγλής, Παλάσιος (72′ Καλτσάς), Μπαρτόλο, Μάντζης (61′ Αγγελάκης).

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button