Αθλητικά

Λευκός Οίκος: Προειδοποιεί ότι «όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι» ενόψει των συνομιλιών με το Ιράν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θέλει να γνωρίζει το Ιράν ότι «όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι» προκειμένου να το εμποδίσει να αναπτύξει πυρηνικά όπλα, ενόψει των συνομιλιών που θα έχουν το Σάββατο στο Ομάν οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών.

Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Κάρολαϊν Λέβιτ επέμεινε ότι οι συνομιλίες αυτές θα είναι «άμεσες». «Ο πρόεδρος πιστεύει στη διπλωματία, στις άμεσες διαπραγματεύσεις, στις απευθείας συνομιλίες στο ίδιο δωμάτιο», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τη Λέβιτ, «ο τελικός στόχος είναι να διασφαλίσουμε ότι το Ιράν δεν θα αποκτήσει ποτέ πυρηνικά όπλα».

Μολονότι πιστεύει στη διπλωματία, «κατέστησε σαφές στους Ιρανούς και την ομάδα της εθνικής ασφάλειας, ότι όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι και το Ιράν έχει να κάνει μια επιλογή. Μπορείτε να συμφωνήσετε με το αίτημα του προέδρου Τραμπ, διαφορετικά θα γίνει κόλαση και έτσι αισθάνεται ο πρόεδρος», κατέληξε η Λέβιτ.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button