Πολιτική

Όταν ο Τάιλερ πρόλαβε τον Στέφανο Κασσελάκη στη γιορτή της μητέρας – Απολαυστικό βίντεο στο TikTok

Ο Στέφανος Κασσελάκης στέλνει ευχές στη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο, για τη γιορτή της μητέρας. Αρχικά εκείνη δεν τον αναγνωρίζει στο τηλέφωνο. Δείτε το βίντεο που ανέβηκε στο TikTok…

H «μάχη» με τα βίντεο στο TikTok συνεχίζεται και ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβασε ακόμα ένα για τη γιορτή της μητέρας. Σε αυτό έχει καταγραφεί ο διάλογος που είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με την μητέρα του, που αρχικά νόμιζε ότι μιλούσε με τον αδερφό του. Η μητέρα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε δεχτεί νωρίτερα τις ευχές του Τάιλερ Μακμπέθ. «Βλέπεις καλό παιδί που είναι;» της λέει χαρακτηριστικά ο κύριος Κασσελάκης.

Όπως λέει ο ίδιος στην αρχή του βίντεο, η μητέρα του, τού έστειλε μήνυμα γράφοντας «Happy Mother’s Day», με τον ίδιο να λέει ότι με αυτό το μήνυμα τον παροτρύνει να την πάρει τηλέφωνο να του ευχηθεί. Στη συνέχεια εξέφρασε το… παράπονό του για το γεγονός ότι όταν δεν απαντάει στις κλήσεις της, εκείνη τον καλεί ξανά και ξανά.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα και αφού εκείνη κατάλαβε με ποιον από τους δύο γιους της μιλάει, του είπε πως «έχει αλλάξει η χροιά της φωνής σου, να πίνεις ζεστά». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ της ευχήθηκε χρόνια πολλά και την ευχαρίστησε που τον ανέθρεψε.

@skasselakis

 

♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Συ συνέχεια η μητέρα του τού ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να πάει στην εκκλησία με τον Στ. Κασσελάκη να απορεί τη σχέση έχει η «Ημέρα της Μητέρας» με την εκκλησία με την μητέρα του να απαντάει: «Και η παναγία δεν είναι μητέρα;»

To άρθρο Όταν ο Τάιλερ πρόλαβε τον Στέφανο Κασσελάκη στη γιορτή της μητέρας – Απολαυστικό βίντεο στο TikTok δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button