ΓυναίκαΜόδα

Κωνσταντίνος Αλέξιος: Ποια είναι η 27χρονη σέξι καλλονή Brooks Nader που του έκλεψε την καρδιά;

Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του από την Poppy Delevingne, είναι ξανά ερωτευμένος και μάλιστα με μία άκρως εντυπωσιακή γυναίκα.

Ο 25χρονος γιος του Παύλου και της Marie Chantal, αν και είναι χαμηλών τόνων, εδώ και έναν χρόνο, απασχολούσε τα διεθνή Μέσα κυρίως μέσα από την σχέση του με το 37χρονό μοντέλο Poppy Delevingne, ωστόσο, πριν από λίγους μήνες αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγες ώρες, ο γοητευτικός αδελφός της Μαρίας Ολυμπίας έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Brooks Nader. Το νέο ζευγάρι έδωσε το παρών στον γάμο της Olivia Culpo στην ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών στις 29 Ιουνίου και από τότε έγινε γνωστό το ειδύλλιο.

Η 27χρονη Brooks ασχολείται με το μόντελινγκ, κάνοντας κυρίως φωτογραφίσεις με μαγιό και ρούχα. Η ίδια εντάχθηκε στην οικογένεια του Sports Illustrated Swimsuit μέσω casting του 2019 και έκτοτε εμφανίζεται στο περιοδικό κάθε χρόνο.

Το περιοδικό Fashion Republic ανέφερε ότι, από το 2022, το επιτυχημένο μοντέλο είχε καθαρή περιουσία 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Oι αναρτήσεις της στο Instagram, όπου έχει περισσότερους από 1,2 εκατομμύρια followers, συγκεντρώνουν σταθερά δεκάδες χιλιάδες likes.

Η 27χρονη καλλονή έχει σπουδάσει οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Tulane ενώ είχε παίξει και έναν μικρό ρόλο στην ταινία δράσης Backtrace του 2018, πρωταγωνιστώντας δίπλα σε ηθοποιούς του Hollywood, όπως ο Σιλβέστερ Σταλόνε.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Brooks Nader ήταν παντρεμένη με τον Billy Haire, με τον οποίο χώρισαν τον περασμένο Μάιο, μια είδηση που είχε επιβεβαιώσει η ίδια. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Δεκέμβριο του 2019 στη Νέα Ορλεάνη της Λουιζιάνα, σε μια λαμπερή τελετή. Εκείνη την εποχή, η Brooks ήταν μόλις 22 ετών και ο σύζυγός της 33, ανέφερε το People.

Οι δυο τους εθεάθησαν για τελευταία φορά δημόσια σε ρομαντικές διακοπές στο Μεξικό τον Φεβρουάριο του 2024, γι’ αυτό προκλήθηκε σοκ όταν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ζούσαν χωριστά για μήνες.

Η καλλονή σύντροφος του Κωνσταντίνου Αλέξιου ζει στη Νέα Υόρκη και έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα γεμάτο από καμπάνιες με μεγάλες μάρκες.

Δείτε φωτογραφίες από τον λογαριασμό της στο Instagram:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button