Τεχνολογία

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα κατήγγειλε τον σύζυγό της για βιασμό και ξυλοδαρμούς

Σοκάρει ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, που έφτασε μέχρι και τον βιασμό. Μια γυναίκα  κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της την χτυπά ενώ την βίασε δίνοντάς της υπνωτικά χάπια εν αγνοία της.

«Με απειλεί, με χτυπάει και με βρίζει διαρκώς. Η ζωή μου έχει γίνει κόλαση, δεν μπορούμε να ζήσουμε ως οικογένεια», ανέφερε στην κατάθεση της  στην αστυνομία πριν λίγες ημέρες. «Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει και η γυναίκα τρέμει από τον φόβο της, αυτή τη φορά πιστεύει ότι την έχει βιάσει», είπε ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είπε στους αστυνομικούς, στο επεισόδιο αυτό ο σύζυγός της έφτασε σε σημείο να τη βιάσει χορηγώντας της υπνωτικά χωρίς να το γνωρίζει. Όταν κατάφερε με δυσκολία να ξυπνήσει είδε σημάδια στα χέρια και στα πόδια της. Ο καταγγελλόμενος κατάφερε να εξαφανιστεί για να αποφύγει το αυτόφωρο, ενώ η ίδια μαζί με τα τρία παιδιά της 8, 12 και 16 χρόνων φυγαδεύτηκαν σε δομή για να μην τους εντοπίσει.

«Πρέπει να ληφθούν ειδικά μέτρα προστασίας, διότι ο μηνυμένος ακόμη και σήμερα και αφού ήδη αποχώρησε από το σπίτι μετά την έκδοση διάταξης από τον εισαγγελέα, εξακολουθεί να την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει είτε τηλεφωνικά είτε διά ζώσης», ανέφερε μιλώντας στη Voria.gr ο δικηγόρος της γυναίκας. «Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει και η γυναίκα τρέμει από τον φόβο της, αυτή τη φορά πιστεύει ότι την έχει βιάσει», συμπλήρωσε. Η γυναίκα ήδη έχει κινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου μετά τα τρία περιστατικά που κατήγγειλε στην αστυνομία.

Στο πρώτο, που έγινε τον περασμένο χρόνο, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και αθωώθηκε καθώς ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του  και η γυναίκα του πείστηκε ότι δεν θα επαναληφθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγους μήνες αργότερα τη χτύπησε άλλη μια φορά με αποτέλεσμα να συλληφθεί, όπου καταδικάστηκε σε φυλάκιση 8 μηνών με τριετή αναστολή.  Πριν λίγες ημέρες έχοντας καταναλώσει αλκοόλ απείλησε πάλι τη γυναίκα του.  Στη συνέχεια το θύμα ειδοποίησε την αστυνομία όμως ο σύζυγος κατάφερε και εξαφανίστηκε γνωρίζοντας πλέον ότι θα έρθει αντιμέτωπος με το αυτόφωρο.

Η γυναίκα εξέφρασε έντονους φόβους μήπως τους επιτεθεί πάλι. «Με απειλεί διαρκώς ότι θα με σκοτώσει», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς όταν κατέθεσε την τρίτη μήνυση σε βάρος του συζύγου της.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button