ΓυναίκαΜόδα

Survivor 2024: Η Αναστασία Τσέρου είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση

Στο επεισόδιο της Μ. Τετάρτης του Survivor ο τέταρτος αγώνας ασυλίας κατέληξε στους Κόκκινους, παρά τον νέο τραυματισμό της Ασημίνας Χατζηανδρέου, που «πάγωσε» στους πάντες και έθεσε ερωτήματα για το κατά πόσο θα μπορέσει να αγωνιστεί για την παραμονή της στο Survivor.

Κατά τη διάρκεια ενός run, η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας έχασε την ισορροπία της και πέφτοντας, στηρίχθηκε στο τραυματισμένο της χέρι, με αποτέλεσμα με σφαδάζει από τους πόνους και να φωνάζει.

Η Κατερίνα Δαλάκα έσπευσε να την παρηγορήσει. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά πριν τελειώσει ο αγώνας, επέστρεψε.

Όσον αφορά την ψηφοφορία τώρα, οι Μπλε, χωρίς άλλες επιλογές, έστειλαν στη μονομαχία για την παραμονή στο Survivor την Αναστασία Τσέρου.

«Το περίμενα, το είχαμε συζητήσει. Δίκαιο μου φαίνεται, έχω πέσει και αγωνιστικά, δεν έχουμε και πολλές επιλογές. Είμαι έτοιμη κι αν είμαι καλά αγωνιστικά, θα επιστρέψω στην καλύβα», τόνισε η παίκτρια των Μπλε.

Έτσι, Γιώργος Παπαχαραλάμπους, Θοδωρής Τουρκογεώργος, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Αναστασία Τσέρου θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button