Αθλητικά

Ακυρώθηκε η έκθεση του τροπαίου του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Αλλαγή στο πρόγραμμα έκθεσης του τροπαίου του Europa Conference League προς το ελληνικό κοινό, ανακοίνωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία την Παρασκευή (10/5).

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που είχε ανακοινωθεί αρχικά, το τρόπαιο της διοργάνωσης -στον τελικό της οποίας θα παίξουν στις 29 Μαΐου ο Ολυμπιακός και η Φιορεντίνα- μετά την πλατεία Κοτζιά, θα πήγαινε το Σάββατο 11 Μαΐου απ’ τις 10:00 έως τις 20:00 και στη Νέα Φιλαδέλφεια έξω από το γήπεδο (στο σημείο που βρίσκεται ο αετός).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΕΠΟ, ωστόσο, ανακοίνωσε την Παρασκευή (10/5), πως λόγω της μεγάλης προσέλευσης του φίλαθλου κόσμου το τρόπαιο του UEFA Europa Conference League θα παραμείνει στη διάθεση του ελληνικού κοινού στην Πλατεία Κοτζιά και το Σάββατο 11 Μαΐου από τις 09:00 μέχρι τις 20:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η καρδιά του UEFA Europa Conference League χτυπάει στην Αθήνα, η οποία πλέον κινείται στους ρυθμούς του μεγάλου τελικού της διοργάνωσης. Το βαρύτιμο τρόπαιο, το οποίο θα διεκδικηθεί το βράδυ της 29ης Μαΐου στις 22:00 στον τελικό που θα διεξαχθεί στην AEK Arena με φιναλίστ τον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα, βρίσκεται στην πλατεία Κοτζιά απέναντι από το Δημαρχείο Αθηνών.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκαναν ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΠΟ Ιάκωβος Φιλιππούσης, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν μπροστά από το εντυπωσιακό τρόπαιο με φόντο την Πλατεία Κοτζιά ενώ αμφότεροι τόνισαν ότι άπαντες θα συνεισφέρουν τα μέγιστα με σκοπό την άρτια διεξαγωγή του σπουδαίου ποδοσφαιρικού γεγονότος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις πρώτες πρωινές ώρες πλήθος φιλάθλων του ποδοσφαίρου σχημάτισαν ουρές για να θαυμάσουν το τρόπαιο και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης του φίλαθλου κόσμου το τρόπαιο του UEFA Europa Conference League θα παραμείνει στη διάθεση του ελληνικού κοινού στην Πλατεία Κοτζιά και το Σάββατο 11 Μαΐου από τις 09:00 μέχρι τις 20:00».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button