ΓυναίκαΜόδα

Κατερίνα Τσάβαλου: Χώρισε μετά από 7 χρόνια γάμου με τον Δημήτρη Στεργίου

Η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Δημήτρης Στεργίου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους ύστερα από επτά χρόνια γάμου.  7

Όπως έγινε γνωστό, οι δυο τους χώρισαν πριν λίγους μήνες με την είδηση του χωρισμού ωστόσο να βλέπει την Παρασκευή 5 Ιουλίου το φως της δημοσιότητας.  Το πρώην ζευγάρι διατηρούσε γενικά χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή και φρόντισε να μην την εκθέτει στη δημοσιότητα.

Προτεραιότητα του πρώην ζευγαριού παραμένει και μετά το διαζύγιο η 6χρονη κόρη τους, Μαριμέλη.

Η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Δημήτρης Στεργίου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2017 στο Δημαρχείο Φαλήρου, λίγο πριν από τη γέννηση της κόρης τους, το 2018. Το πρώτο τους παιδί ήρθε στον κόσμο, τον Ιανουάριο του 2018, ενώ νονά του είναι η Μαρία Κορινθίου.

Ο Δημήτρης Στεργίου δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο, μιας και είναι στέλεχος του ομίλου Βασιλειάδη, που ειδικεύεται στη διαχείριση αποβλήτων, ενέργειας και υδάτινων πόρων.

Σε συνέντευξή της τον Νοέμβριο του 2023, η ηθοποιός είχε μιλήσει και για την κόρη που έχει αποκτήσει με τον Δημήτρη Στεργίου, αποκαλύπτοντας πως δεν σκεφτόντουσαν να προχωρήσουν σε δεύτερο παιδί. Όπως είχε αναφέρει: «Ο ερχομός της κόρης μου μου άλλαξε τη ζωή, τις προτεραιότητες και το πώς βλέπω τον κόσμο. Κάθε φορά είναι ένα μάθημα για μένα. Τα παιδιά σε κάνουν να νιώθεις πιο υπεύθυνος. Δεν σκέφτομαι την απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού, είναι δύσκολο, γιατί εγώ και ο άντρας μου δεν έχουμε βοήθεια στο μεγάλωμα της κόρης μας».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button