Αθλητικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα στιγμιότυπα από την θρυλική νίκη των Πειραιωτών στην Αγγλία

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 2-4 την Άστον Βίλα, με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν μια σπουδαία νίκη στα ημιτελικά του Conference League και να είναι αγκαλιά με την πρόκριση στον τελικό του Conference League.

Ο Ολυμπιακός ήταν μαγικός στην Αγγλία, με το σύνολο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να κατατροπώνει 2-4 την Άστον Βίλα εκτός έδρας στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων για τα ημιτελικά του Conference League, ένα αποτέλεσμα εντυπωσιακό και συνάμα σπουδαίο.

Τρία γκολ πέτυχε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί (16΄, 29΄, 56΄) ενώ το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Σαντιάγκο Έσε με ένα δυνατό σουτ στο 67΄. 

Με αυτή του νίκη ο Ολυμπιακός έριξε στο καναβάτσο την Άστον Βίλα και πήρε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Conference League, ο οποίος φέτος θα γίνει στην «OPAP Arena».

Αξίζει να σημειωθεί πως η ρεβάνς των δυο ομάδων που θα γίνει στο «Καραϊσκάκης» είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (9/05/24) με τον Ολυμπιακό να θέλει να υπερασπιστεί το υπέρ του 2-4 και να περάσει στον τελικό του Conference League.

 

To άρθρο Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα στιγμιότυπα από την θρυλική νίκη των Πειραιωτών στην Αγγλία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button