lifestyle

Δεν είμαι άξιος ούτε για οικογένεια ούτε για μοναχισμό, θέλω να εκφράζομαι ελεύθερα

“Σκεφτείτε να είσαι ερωτευμένος με έναν άνθρωπο, οποιοσδήποτε από εμάς, να σε κυνηγούν χιλιάδες άνθρωποι και να σε δείχνουν γιατί αγαπάς έναν άνθρωπο” δήλωσε ο Πέτρος Γαϊτάνος.

Ο Πέτρος Γαϊτάνος βρέθηκε το πρωί της Μ. Τετάρτης καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Ο γνωστός καλλιτέχνης εξέφρασε την άποψή του για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και τον ντόρο που υπήρξε από τη μεριά της Εκκλησίας.

Ειδικότερα, ο Πέτρος Γαϊτάνος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «επίτρεψε μου να μην σχολιάσω κάτι για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και τις αντιδράσεις, γιατί δεν ξέρουμε για ποιο λόγο ένας ιερέας ή ένας μητροπολίτης μπορεί να λέει κάτι το οποίο πιθανόν εμείς δεν βλέπουμε ή πιθανόν δεν το λέει ακριβώς έτσι.

Πιθανόν να είναι μια ηχηρή καμπάνα που στη διάρκεια δεν θα ξαναηχήσει. Κάποιοι άνθρωποι είναι ιδιαιτέρως αξιόλογοι στην εκκλησία και θα ήθελα, ανεξάρτητα με το εάν διαφωνούμε ή συμφωνούμε ο καθένας με κάποια πράγματα».

«Στο κομμάτι που δύο άνθρωποι, όπως κι αν είναι και ότι κι αν είναι, μοιράζονται μια τρυφερότητα, μια αγάπη και έναν έρωτα θα πρέπει όλοι να στεκόμαστε με σεβασμό και απάθεια. Δεν μας αφορά. Από εκεί και πέρα όμως όλα τα υπόλοιπα έχουν πάρα πολύ κουβέντα.

Σκεφτείτε να είσαι ερωτευμένος με έναν άνθρωπο, οποιοσδήποτε από εμάς, να σε κυνηγούν χιλιάδες άνθρωποι και να σε δείχνουν γιατί αγαπάς έναν άνθρωπο. Στέκομαι στην αγάπη, την τρυφερότητα και τη συντροφικότητα».

«Αυτό μπορεί μετά να εξελιχθεί, δηλαδή ο τρόπος αυτός του έρωτα οποιουδήποτε, μπορεί να εξελιχθεί είτε ετεροφυλόφιλοι είτε ομοφυλόφιλοι με διάφορους τρόπους.

Εμείς δεν πρέπει να κατηγορούμε την ερωτική διάθεση, θα πρέπει να αισθανόμαστε άβολα και να παίρνουμε ίσως θέση διαφορετική σε αυτό το οποίο ξεφεύγει είτε γιατί γίνεται πολύ επιθετικό και ακραίο είτε γιατί γίνεται πολύ προσβλητικό γύρω από τα κοινά ήθη και τις αξίες» συμπλήρωσε, επίσης, ο Πέτρος Γαϊτάνος στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button