Πολιτική

«Να πάρει τις απόψεις του και να τις ρίξει στον Καιάδα του σκοταδισμού»

Σφοδρή επίθεση κατά του Δημήτρη Βαρτζόπουλου εξαπολύει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα στη σκιά των δηλώσεων του υφυπουργού Υγείας ότι «η γυναικοκτονία έχει βιολογική βάση».

«Να πάρει τις απόψεις του και να τις ρίξει στον Καιάδα του σκοταδισμού» τονίζει η Έλενα Ακρίτα σε δήλωσή της, ζητώντας από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να αποπέμψει τον Δημήτρη Βαρτζόπουλο.

«Η γυναίκα τίκτει. Από τη φύση τους τα αρσενικά είναι επιθετικά άρα η γυναικοκτονία έχει μια βιολογική βάση. Ο υφυπουργός Υγείας Δημήτρης Βαρτζόπουλος να πάρει τις απόψεις του και να τις ρίξει στον Καιάδα του σκοταδισμού, όπου και ανήκουν», επισημαίνει η Έλενα Ακρίτα.

Και συνεχίζει: «Κανένας Βαρτζόπουλος δεν θα… δώσει γραμμή στις θηλυκότητες πώς θα διαχειριστούν το σώμα, την προσωπικότητα και τον ψυχισμό τους. Κανένας Βαρτζόπουλος δεν θα ξεπλύνει τους γυναικοκτόνους, τους βιαστές και τους κακοποιητές. Κανένας Βαρτζόπουλος δεν θα μας γυρίσει πίσω στον 16ο αιώνα».

«Αν ο Πρωθυπουργός δεν αποπέμψει τον υφυπουργό του σήμερα κιόλας, θα θεωρήσουμε ότι ταυτίζεται με τις επικίνδυνες και αναχρονιστικές αντιλήψεις του», καταλήγει.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button