Αθλητικά

Καραπαπάς κατά Φιλιππούση: «Το τι Ελλάδα είσαι, το είδαμε στον τελικό του Conference League»

Η “κόντρα” που είχαν Κώστας Καραπαπάς και Ιάκωβος Φιλιππούσης κατά τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, σχετικά με την πρόσληψη του δεύτερου στην Ομοσπονδία, αλλά και οι ενστάσεις του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, αλλά και για το πώς λειτούργησε η ΕΠΟ στον τελικό του Conference League.

Την ώρα που ο εκτελεστικός διευθυντής της ΕΠΟ, Ιάκωβος Φιλιππούσης, παρουσίαζε τα οικονομικά της Ομοσπονδίας, ανέφερε ότι προσελήφθη από την κ. Φάτμα Σαμούρα της FIFA, για να έρθει η αντίδραση του Κώστα Καραπαπά.

“Και που σε ήξερε κύριε Φιλιππούση η κυρία Σαμούρα; Δε φτάνει που χάνουμε το χρόνο μας εδώ, ακούμε και ανοησίες. 200 άνθρωποι είμαστε εδώ και μια χαρά γνωρίζουμε ότι σε έβαλε στην ΕΠΟ ο Κοντονής. Δεν ήρθαμε σήμερα στην Ελλάδα”.

“Κύριε Καραπαπά μην κάνετε αντιπολίτευση. Αυτά τα λένε οι άσχετοι που γράφουν στα σάιτ”, ανέφερε από μεριάς του ο κ. Φιλιππούσης για να απαντήσει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός: “Σταμάτα το γιατί δεν το έχεις δεν σου βγαίνει σε καλό. Οι πάντες γνωρίζουν ότι σε φύτεψε ο Κοντονής και γνωρίζουν και ποιανών τις δουλειές έκανες τώρα”.

Σε άλλη στιγμή, όταν σε παρουσίαση ο κ Φιλιππούσης είπε απολογιστικά ότι η ΕΠΟ πήρε δυο ευρωπαϊκούς τελικούς (Super Cup και Conference) ο Κώστας Καραπαπάς τον διέκοψε ξανά: “Η ΕΠΟ δεν πήρε κανένα Super Cup. Το Super Cup ανατέθηκε στον Ολυμπιακό απ ευθείας”

Ο Ιάκωβος Φιλιππούσης αντέτεινε: “Για την Ελλάδα μιλάμε κύριε Καραπαπά”.

Για να πάρει απάντηση: “Το τι Ελλάδα είστε όλοι εσείς, το είδαμε στον Τελικό του Conference…”.

To άρθρο Καραπαπάς κατά Φιλιππούση: «Το τι Ελλάδα είσαι, το είδαμε στον τελικό του Conference League» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button