Αθλητικά

«Ο Ολυμπιακός έκανε κάτι μοναδικό, μακάρι να κατακτήσουμε το Conference League»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ σε δηλώσεις του στο εξωτερικό μίλησε για την πορεία του Ολυμπιακού στο Conference League και επισήμανε την διάθεση όλων εντός του συλλόγου οι Πειραιώτες να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε στην ισπανική «Marca» για τον τελικό του Conference League εκεί που ο Ολυμπιακός ευελπιστεί να κατακτήσει τον πρώτο Ευρωπαϊκό του τίτλο, με τον στρατηγικό σύμβουλο και πρέσβη των «ερυθρόλευκων» με τον ίδιο να αναφέρει τα καλύτερα λόγια για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο 53χρονος Γάλλος δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφερθεί και στον Παναθηναϊκό, με τον ίδιο να αναφέρει τώρα ήρθε η σειρά του Ολυμπιακού να συμμετέχει σε ένα τελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά το μακρινό 1971, όταν οι «πράσινοι» είχαν αγωνιστεί στο Γουέμπλεϊ για τον τελικό του Κυπέλλου πρωταθλητριών.

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι στον τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης:

«Θα είναι μοναδικό για εμάς και για όλη την Ελλάδα.

Ήταν το 1971 με προπονητή τον Πούσκας όταν ο Παναθηναϊκός ήταν η τελευταία ελληνική ομάδα που έφτασε σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Τώρα είναι η σειρά μας. Σίγουρα τα πηγαίνουμε καλά με τον Μεντιλιμπάρ».

Τι συνέβη και ο Μεντιλίμπαρ κατάφερε να αντιστρέψει την κατάσταση στον Ολυμπιακό:

«Είχαμε την ευκαιρία να χτίσουμε μια ομάδα με τον Μεντιλίμπαρ.

Είναι όλα πολύ ισπανικά στον σύλλογο, με τον Κορδόν, με τον Χοσέ Ιγνάσιο, με πολλή δουλειά, με περισσότερους Ισπανούς τεχνικούς.

Όλα ξεκίνησαν με τον Ντιέγκο Μαρτίνες. Με τον Μεντιλίμπαρ όλα λειτουργούν και ελπίζω να κερδίσουμε αυτόν τον τελικό που έχουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος Γάλλος ποδοσφαιριστής.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button