ΓυναίκαΜόδα

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Μιλάει πρώτη φορά για την σχέση της με τον Κίμωνα Κουρή και αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκαν

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έδωσε συνέντευξη το πρωί της Τετάρτης 3/7 στην πρωινή εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» και μίλησε για όλα.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον σύντροφό της, Κίμωνα Κουρή, την συνεργασία τους στους «Παγιδευμένους», ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά πώς γνωρίστηκαν.

Αρχικά, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είπε: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος κανόνας για το αν είναι καλό ή κακό να είσαι στον ίδιο χώρο με τον σύντροφό σου. Έχει να κάνει με τους χαρακτήρες των συντρόφων. Στην δική μου περίπτωση είναι χαρά και δώρο να συνεργάζομαι με τον Κίμωνα (Κουρή). Το χάρηκα πολύ, μακάρι να ξανασυνεργαστούμε, χωρίς να αποτελεί αυτοσκοπό. Η γνωριμία μας με τον Κίμωνα μετράει πολλά χρόνια, ήμασταν συμφοιτητές στο Κρατικό. Στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, ήταν η πρώτη μου γνωριμία και χειραψία στη σχολή. Είχαμε παραμείνει φίλοι από τότε, μέχρι να ξαναβρεθούμε σε κάποιες δουλειές. Δεν μου αρέσει να μαλώνω τις σχέσεις μου, πρέπει να ξεπεράσω τα όρια της υπομονής και της αντοχής μου προκειμένου να τσακωθώ. Πάνω στα νεύρα μπορεί να πεις πράγματα που δεν τα εννοείς. Από μικρή πάντα σκεφτόμουν πώς ακούγονται αυτά που λέω, έπαιρνα απόσταση από τα πράγματα».

Στην συνέχεια, η ηθοποιός δήλωσε ότι οι άνθρωποι κουβαλάνε θυμό και προφανώς και θα ακούσεις πράγματα για σένα από ανθρώπους που δεν σε γνωρίζουν: «Στα social media ή σε εκπομπές σχολιάζουν τον χαρακτήρα μου από ένα βλέμμα μου ή μια λέξη, χωρίς καν να με ξέρουν. Ως άνθρωπος δεν είμαι καθόλου επικριτική, θέλω να έχω ολοκληρωμένη εικόνα για κάποιον πριν εκφέρω άποψη. Δεν ξέρω τι κουβαλάει ο καθένας στο μυαλό του. Ζούμε σε μια εποχή θυμού και βίας και ειλικρινά μακάρι να ήταν τα ‘’πεσίματα’’ όπως αυτά που συζητάμε και όχι να στέλνουμε ένα 15χρονο παιδί στο νοσοκομείο για την ταυτότητά του. Δεν χωράει στο κεφάλι μου με τι τρόπο μπορεί ο καθένας να βγάλει την οργή, το θυμό, τα προβλήματα, τα κόμπλεξ και τις φοβίες του επάνω στους άλλους».

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button