Αθλητικά

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χάνει το πέμπτο παιχνίδι του ΟΑΚΑ ο Γουέιντ Μπάλντγουιν

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 95-88 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο τέταρτο παιχνίδι των πλέι οφ της Euroleague και πλέον η πρόκριση στα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι, από το οποίο θα λείπε πιθανότατα ο Γουέιντ Μπάλντγουιν για τους Ισραηλινούς.

Μετά τον τραυματισμό του στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, ο Μπάλντγουιν έχασε τα δύο επόμενα και  επέστρεψε στο τέταρτο, αλλά ένιωσε ξανά ενοχλήσεις και κατέληξε στον πάγκο από το πρώτο ημίχρονο του Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός.

Ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται έτσι πια, να χάσει και το πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ, αφού φαίνεται ότι έχει υποστεί υποτροπή. Το γεγονός επιβεβαίωσε ουσιαστικά στις δηλώσεις του και ο προπονητής των Ισραηλινών, Οντέτ Κάτας, ο οποίος και ανέφερε μετά τον αγώνα, τα εξής: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια χωρίς τον Μπάλντγουιν, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει όμως να είμαστε περήφανοι για την προσπάθειά μας. Ο Μπάλντγουιν πιθανότατα δεν θα παίξει στο Game 5, ξέραμε ότι η συμμετοχή του είχε ρίσκο. Ήθελε πολύ να παίξει και ήταν άσχημο που χτύπησε πάλι. Όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, θα πάμε να παλέψουμε στην Αθήνα».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button