ΓυναίκαΜόδα

Η Μαρία Ολυμπία φόρεσε το κοστούμι με μια δόση sexiness

Η κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου Γλίξμπουργκ, η οποία έχει χαρακτηριστεί σύγχρονο it-girl της μόδας από τον διεθνή Τύπο, συχνά εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της. Αυτή τη φορά η Μαρία Ολυμπία δημοσίευσε μια φωτογραφία σε Instagram story στην οποία ποζάρει με την Poppy Delevingne.

Οι δυο τους είναι πια αχώριστες και διατηρούν μια ιδιαίτερα φιλική σχέση, άλλωστε, η Μαρία Ολυμπία είναι η αδερφή του αγαπημένου της.

Πριν έναν χρόνο είχε γίνει γνωστό ότι το 37χρονο μοντέλο και ηθοποιός, Poppy Delevingne, βρίσκεται σε σχέση με τον κατά 12 χρόνια νεότερό της Κωνσταντίνο Αλέξιο Γλίξμπουρκ, μετά τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία James Cook, με τον οποίο παντρεύτηκε πριν από 8 χρόνια.

Οι δύο γυναίκες είναι γνωστές για το στυλ τους και εντυπωσιάζουν με τα looks που επιλέγουν στις εμφανίσεις τους. Αυτή τη φορά, μέσα από τη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε σε Instagram Story είναι ιδιαίτερα κομψές με μια δόση sexiness.

H Poppy Delevingne φορά ένα lingerie dress, μίνι, σε κίτρινο χρώμα και με ροζ δαντελένιες λεπτομέρειες το οποίο συνδύασε με ψηλές μπότες και μακριά μαύρη καμπαρντίνα ενώ η Μαρία Ολυμπία είπε «ναι» σε ένα σατέν κοστούμι.

Το κοστούμι της ήταν μαύρο με μπλε λεπτομέρειες και το συνδύασε με γόβες. Στη φωτογραφία φαίνεται να έχει σηκώσει το ένα μπατζάκι από το παντελόνι της αποκαλύπτοντας το καλλίγραμμο πόδι της.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button