Αθλητικά

Ισπανία – Γερμανία LIVE για τα προημιτελικά του Euro 2024

Η Ισπανία αντιμετωπίζει τη Γερμανία σε ένα από τα πλέον αναμενόμενα ντέρμπι του Euro 2024, με την “οικοδέσποινα” να κοντράρεται με την πιο φορμαρισμένη ομάδα του της διοργάνωσης.

Στο δικό της Euro 2024, η Γερμανία καλείται να “μονομαχήσει” με μία από τις ομάδες που έχουν ξεχωρίσει φέτος στα γήπεδά της, την Ισπανία, σε αγώνα νοκ άουτ για τα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο νικητής θα πάρει το πρώτο “εισιτήριο” για την 4άδα της διοργάνωσης και θα γίνει το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Παρακολουθήστε LIVE το Ισπανία – Γερμανία από το Newsit.gr

Στο μεταξύ τους ματς πάντως, φαβορί δεν υπάρχει στα χαρτιά, με τις δύο εθνικές να έχουν ίσες πιθανότητες για την πρόκριση στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Γαλλία – Πορτογαλία.

Οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες 26 φορές, με απολογισμό 9 νίκες της Γερμανίας και 8 της Ισπανίας, ενώ 9 φορές αναδείχτηκαν ισόπαλες. Σε επίπεδο Euro, σε τρεις αναμετρήσεις, η Ισπανία νίκησε στις δύο και ηττήθηκε στη μία. Τελευταία επικράτηση της Γερμανίας σε επίσημο ματς το 1988.

To άρθρο Ισπανία – Γερμανία LIVE για τα προημιτελικά του Euro 2024 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button