ΓυναίκαΜόδα

Η Andriana Sklenarikova καταγγέλλει σεξουαλική επίθεση από διάσημο Γάλλο σκηνοθέτη: «Ένιωθα το σάλιο του στο στήθος μου»

Η Andriana Sklenarikova  στη βιογραφία της, με τίτλο «Libre», μίλησε ανοιχτά για την απόπειρα Γάλλου σκηνοθέτη, να τη βιάσει, στο παρελθόν και σε ηλικία περίπου 35 ετών.

Όπως είπε η Andriana Sklenarikova , πρόκειται για πολύ γνωστό όνομα στον χώρο της κινηματογραφικής βιομηχανίας, με πολλές διάσημες ταινίες στο ενεργητικό του.

Η Andriana Sklenarikova  βρέθηκε στο σπίτι του, προκειμένου να συζητήσουν για ένα νέο πρότζεκτ και τότε εκείνος, βρήκε την ευκαιρία να της επιτεθεί.

«Έπεσε ξαφνικά πάνω μου, με αγκάλιασε βίαια, ένιωθα το σάλιο του στο πρόσωπο και το στήθος μου. Τον έσπρωξα με δύναμη, ήμουν σοκαρισμένη που τόλμησε να μου επιτεθεί. Ήμουν 30, 35 ετών τότε. Αυτό που έκανε το βρήκα αηδιαστικό, έφυγα αμέσως. Άφησα αυτή την ιστορία στην άκρη, γεγονός για το οποίο σήμερα μετανιώνω. Αντιστάθηκα, το άφησα στην άκρη, έκανα ένα ντους. Δεν προχώρησε. Σήμερα όμως, λέω στον εαυτό μου πως αυτό ήταν ήδη μια σοβαρή πράξη. Αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει σε κανέναν. Ένα “αρπακτικό” κυκλοφορεί ελεύθερο», αναφέρει η Andriana Sklenarikova  αποκαλύπτοντας πως  λίγες εβδομάδες μετά το συμβάν, είδε τον σκηνοθέτη σε ένα εστιατόριο, ενώ εκείνη συνοδευόταν από τον τότε, σύζυγό της, Christian Karembeu.

«Είχε το θράσος να έρθει και να μου πει “καλημέρα” με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του. Δεν είχα μιλήσει για το συμβάν στον σύζυγο, με τον οποίο ήμουν παντρεμένη, εκείνη την εποχή. Ένιωσα πως μου είχε κάνει κακό και εγώ τον κάλυψα για ακόμα μία φορά», περιγράφει.  «Το κάνω για όλα τα νέα κορίτσια θα μπορούσαν να βρεθούν στην ίδια κατάσταση κι ίσως δεν έχουν απαραίτητα τον δικό μου χαρακτήρα για να το χειριστούν. Ευτυχώς, που δημιουργήθηκε το #MeToo», περιγράφει η Andriana Sklenarikova.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button