ΓυναίκαΜόδα

Θοδωρής Αθερίδης: «Την Κατερίνα Καινούργιου την κερδίζω ό,τι ώρα θέλω αν κάνω πρωινό»

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησαν ο Θοδωρής Αθερίδης, η Ματίνα Νικολάου, ο Λευτέρης Ελευθερίου και η Ελένη Καστάνη με αφορμή την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Τότε, τώρα, πάντα» στο θέατρο Άλσος.

Οι ηθοποιοί μίλησαν για τα επαγγελματικά τους σχέδια και σχολίασαν τα τηλεοπτικά δρώμενα.

«Θα μπορούσαμε να κάνουμε εκπομπή μαζί με τον Αντώνη Λουδάρο. Θα μπορούσαμε να είμαστε στη θέση της Κατερίνας Καινούργιου και του Γρηγόρη Γκουντάρα. Την Κατερίνα Καινούργιου την κερδίζω εύκολα ό,τι ώρα θέλω αν κάνω πρωινό», ανέφερε με χιούμορ ο Θοδωρής Αθερίδης.

«Τηλεοπτικά δεν ξέρω αν θα με δείτε κάπου, ρωτήστε τους παραγωγούς, όχι εμένα. Δεν νομίζω να δούμε remake από το «Σόι». Το είχαν πει στο παρελθόν αλλά είναι πολύ δύσκολο πλέον», δήλωσε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Για το ενδεχόμενο της τηλεοπτικής της επιστροφής στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά, η Ματίνα Νικολάου σχολίασε: «Έχω κάνει μία πρώτη συζήτηση αλλά περιμένω. Όταν πάρει την απόφαση ο Νίκος, θα τα πει εκείνος. Αν ευδοκιμήσει η συζήτηση, θα είμαι εκεί ως Βάνια».

«Πολύ ωραίο μου φάνηκε το νέο καστ για το «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή». Ίσως μας εντάξει εμάς τις παλιές κάπως ο Ρήγας μέσα στο σήριαλ σεναριακά. Είναι στο χέρι τους να αποφασίσουν. Εγώ θα ήμουν θετική, γιατί τον λάτρεψα τον ρόλο της Φωφώκας», δήλωσε από την πλευρά της η Ελένη Καστάνη.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button