Τεχνολογία

Η άθλια συμπεριφορά της Αστυνομίας κατά την αρπαγή των ανηλίκων παιδιών της ψυχολόγου Μαρίας Παλαιού

Έπρεπε να προηγηθεί η συνέντευξη της Μαρίας Παλαιού στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για να ενεργοποιηθούν τα αντανακλαστικά επιβίωσης των τοπικών Αρχών της Ρόδου. Έτσι η αστυνομία Ρόδου ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες προσαγωγής και κράτησης της ψυχολόγου Μαρίας Παλαιού και των δύο παιδιών της προ μηνός.

Οι αστυνομικοί συμπεριφέρθηκαν βίαια τόσο απέναντι στη μητέρα, όσο και απέναντι στα δύο ανήλικα παιδιά της. Όλα αυτά διότι ο εν διαστάσει σύζυγός της εξ Αμερικής, με συγγενείς του, επιχείρησε να αρπάξει τα παιδία από το σχολείο τους προκειμένου να τα μεταφέρει στις ΗΠΑ. Μιλάμε για θρασύτατη συμπεριφορά εν πλήρει παρανομία. Ωστόσο, το γεγονός και μόνο ότι ο σύζυγος της ψυχολόγου είναι γιός του αδερφού του πρώην Αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου, κ. Αποστολάκη και της πρώην Προέδρου Εφετών Ρόδου, αρκεί για να επιτρέψει σε κάποιον να συμπεριφέρεται με αυτόν τον αήθη τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόνο που το ζήτημα δεν αφορά μοναχά τη συμπεριφορά ενός πολίτης. Αφορά συνολικά τη συμπεριφορά των θεσμών, της Αστυνομίας και της Εισαγγελίας απέναντι σε μία γυναίκα, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, μία πολίτη με πλήρη δικαιώματα τα οποία παραβιάστηκαν με ωμότητα και το χειρότερο; Συνειδητά. Δεν μπορεί κανείς να ανεχθεί αστυνομικούς που τραβούν παιδιά από την αγκαλιά της μητέρας τους και τα σέρνουν στο πάτωμα κακοποιώντας τα. Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να έχουν θέση στην ΕΛ.ΑΣ.

Η Μαρία Παλαιού επιστρέφει λοιπόν στη «Ζούγκλα» και αφηγείται εκ νέου την ιστορία, αυτήν τη φορά υπό το πρίσμα της συμπληρωματικής κατάθεσης την οποία εκ των υστέρων κλήθηκε να δώσει μετά από την αποκάλυψη της υπόθεσης μέσω της συνέντευξης της ψυχολόγου στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Σε αυτήν την περίπτωση ισχύει το κλασσικό «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button