lifestyle

Ο Ελληνοβρετανός ηθοποιός Νίκολας Γκάλιτζιν που «καίει» καρδιές και χορεύει Θεοδωρίδου

Σάλο προκαλεί τελευταία ο Νίκολας Γκάλιτζιν, ο οποίος έχει λάβει τεράστια προσοχή λόγω των πρωταγωνιστικών του ρόλων σε επιτυχείς σειρές και ταινίες. Ο Ελληνοβρετανός ηθοποιός λατρεύει και επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα.

Το φαινόμενο που λέγεται Νίκολας Γκάλατζιν πρόκειται για ένα ανερχόμενο αστέρι του Χόλιγουντ που λαμβάνει όλο και περισσότερες προτάσεις να συμμετάσχει σε μεγάλες παραγωγές. Ο νεαρός ηθοποιός πρόσφατα υπήρξε πρωταγωνιστής σε έργα όπως «Red, White & Royal Blue», «Purple Hearts», «Mary & George» σημειώνοντας συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του χώρου.

Ο Νίκολας Δημήτρης Κωνσταντίνος Γκάλατζιν είναι ελληνοβρετανικής καταγωγής, γεννήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 1994 στην Αγγλία. Ο πατέρας του, Τζόφρι Λίο Αλεξάντερ Γκάλιτζιν, είναι επιχειρηματίας και πρώην χρηματοδότης στην πόλη του Λονδίνου. Η μητέρα του, Λώρα Μαρία Κωνσταντίνα Παπαγιάννη είναι ελληνικής καταγωγής. Η αδερφή του, Λέξι, είναι εικονογράφος και διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων.

Ο ίδιος λατρεύει την ελληνική του καταγωγή και κληρονομιά και μιλάει πολλές φορές γι’ αυτήν. Μάλιστα, ανεβάζει συχνά βίντεο στους λογαριασμούς του στα social media, όπου μιλάει ελληνικά ή χορεύει ελληνικούς χορούς με την αδελφή του. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicholas Galitzine Fanpage🌸 (@nickgalitzinefans)

@eternalgalitzine nicholas galitzine – we get it, you’re greek! #nicholasgalitzine #nickgalitzine #galitzine #galitziners #greek #dancing #dance #greekdance #greeksong #sing #singing #guitar #guitarplaying #rwrb #rwrbmovie #follow #singer #singersongwriter #actor #acting #fyp #foryou #foryoupage #purplehearts #purpleheartsmovie #bottoms #bottomsmovie ♬ original sound – ♔ krystle ♔

Όπως φαίνεται ο ηθοποιός είναι φαν και την ελληνικής μουσικής όπως και των χορών. Ο ίδιος συνήθιζε να ανεβάζει βίντεο όπου γλεντάει αλά ελληνικά. 

Ο ίδιος κρατάει στενή σχέση με την ελληνική του πλευρά αφού σχεδόν κάθε χρόνο επισκέπτεται την γενέτειρα της μητέρας του και δεν χάνει ευκαιρία να μοιράζεται φωτογραφίες από τις διακοπές τους.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicholas Galitzine (@nicholasgalitzine)

Η πιο πρόσφατη δουλειά του Nicholas Galitzine είναι η νέα ταινία με τίτλο «The idea of you», όπου υποδύεται έναν σταρ της ποπ ο οποίος γνωρίζει τυχαία την μαμά μίας θαυμάστριάς του και ερωτεύονται. Στην ταινία, η συμπρωταγωνίστριά του είναι η γνωστή Anne Hathaway.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicholas Galitzine (@nicholasgalitzine)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicholas Galitzine (@nicholasgalitzine)

Η ταινία κυκλοφόρησε στο Prime Video στις 2 Μαΐου 2024.

To άρθρο Ο Ελληνοβρετανός ηθοποιός Νίκολας Γκάλιτζιν που «καίει» καρδιές και χορεύει Θεοδωρίδου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button