Πολιτική

«Θα επέλεγα Τσίπρα αντί Κασσελάκη για την ηγεσία στην Κεντροαριστερά»

Ξεκάθαρη τοποθέτηση υπέρ του πρώην πρωθυπουργού έκανε ο Χρήστος Σπίρτζης, απαντώντας στο ερώτημα τι θα επέλεγε «Αλέξη Τσίπρας ή Στέφανο Κασσελάκης» για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, τη στιγμή που στον ΣΥΡΙΖΑ ο αναβρασμός ολοένα και εντείνεται.

Αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη ο Χρήστος Σπίρτζης είπε πως είναι αυτονόητο πως θα ψήφιζε τον Αλέξη Τσίπρα στην κάλπη για την Κεντροαριστερά, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: πως θα επέλεγε πολιτικό που ρίχνει το «βάρος του το κυρίως στην πολιτική και όχι στην επικοινωνία».

 «Τα κόμματα της Κεντροαριστεράς έχουν χάσει την ατζέντα τους και αυτό οδηγεί σε πολλές χώρες στην άνοδο της Ακροδεξιάς», επεσήμανε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Κυριακής (24.06.24).

Ο ίδιος πρόσθεσε δε ότι χρειάζεται νέο πολιτικό πλαίσιο εντός και εκτός συνόρων, που θα καταστήσει τον προοδευτικό κόσμο ξανά πρωταγωνιστή.

Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε ότι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Στέφανο Κασσελάκη, ούτε το ΠΑΣΟΚ με τον Νίκο Ανδρουλάκη μπορούν να είναι η εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης.

«Απέτυχε η επικοινωνιακή τακτική του προέδρου μας, ο κ. Κασσελάκης δεν προσπαθεί να υιοθετήσει νέες πολιτικές με τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο», συμπλήρωσε.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button