ΓυναίκαΜόδα

Θανάσης Πάτρας: «Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο υπήρξε μια εμπλοκή επαγγελματική, ψυχρανθήκαμε»

Καλεσμένος στο After Dark ήταν ο Θανάσης Πάτρας, ο οποίος μίλησε για τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ αναφέρθηκε και στον Ανδρέα Μικρούτσικο και την άγνωστη μεταξύ τους κόντρα που είχε δημιουργηθεί πριν μερικά χρόνια.

«Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο υπήρξε μια εμπλοκή επαγγελματική πριν από πολλά χρόνια. Μια διαδοχή που ήταν λίγο περίεργη. Είχαμε μια κοινωνική σχέση και έγινε η διαδοχή στην εκπομπή που ήμουν στον Alpha, ανέλαβε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και το έμαθα από δελτίο τύπου εφημερίδας. Θεωρούσα ότι μπορεί να μου το πει ως μεγαλύτερος, πιο έμπειρος.

Θα μπορούσε να με προειδοποιήσει. Δεν έγινε τότε, ψυχρανθήκαμε. Φάνηκε ότι ενοχλήθηκα, δικαίως και εγώ. Είχαμε πολλά χρόνια να ιδωθούμε! Βρεθήκαμε σε μια δύσκολη κατάσταση τότε με την επιχείρηση. Γενικώς δεν τον είχα δει από κοντά. Βρεθήκαμε πριν από λίγο καιρό, τα είπαμε, μου είπε την εκδοχή του. Δεν του κρατάω κακία του ανθρώπου. Εγώ τα άφησα πίσω μου τότε και δεν τα έφερε η ιστορία μετά. Να είναι καλά ο άνθρωπος, να έχει επιτυχία σε ό,τι και να κάνει», αποκάλυψε ο Θανάσης Πάτρας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button